Matija Hrkač najbolji barista u Hrvatskoj!

Matija Hrkač je još jednom najbolji hrvatski barista! Na 6. državnom prvenstvu barista Hrvatske održanom u Milenij Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji, ovaj je poznati hrvatski barista još jednom nadmašio svih 14 konkurenata na ovogodišnjem prvenstvu i u današnjem završnom nadmetanju pobijedio preostalu petoricu finalista u izuzetno uzbudljivom natjecanju.

Pod nadležnošću strogog ocjenjivačkog suda kojim je predsjedala gđa. Sonja Bjork Grant s Islanda ( inače jedna od najcjenjenijih na svijetu ), baristi su se natjecali u spravljanju tri napitka: espressa, cappuccina i cocktaila na bazi kave. Prezentaciju, kvalitetu i svi potrebite segmente koje natjecanje zahtjeva od kandidata, najbolje je objedinio Matija Hrkač te pobjedom stekao pravo sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu barista koje će se održati od 12 – 15. lipnja u Beču.

UKUPNI POREDAK:

1.      MATIJA HRKAČ

2.      NIK OROSI

3.      OLIVER OLJICA

4.      TONI KLISOVIĆ

5.      JOSIP NOVAČIĆ

6.      TOMISLAV  STANČIĆ

6. državno prvenstvo barista Hrvatske održalo se u sklopu 6. Festivala kave u Opatiji te se tako izvrsno uklopilo u slavljenje ovog omiljenog napitka. Cijeli je vikend Opatija bila u znaku kave, tisuće ljudi je prošetalo Opatijom i uživalo u lijepom vremenu, odličnoj kavi i brojnim popratnim programima u hotelskim kavanama. Više je to nego odlična najava narednog, blagdanskog vikenda.

Objavljeno: Ponedjeljak, 9 Travanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box