KOKTELSI IMAJU NOVI SPOT ZA PJESMU ''TI SI MOJA TAJNA''

Najnoviji video uradak iz kreativne radionice Koktelsa je premijerno objavljen u utorak 10. studenog. Nakon niza veselih video uradaka, ovaj put je ekipa iz Koktelsa odlučila pokazati svoju nježniju stranu i za novi singl, odnosno spot, odabrala baladu ‘Ti si moja tajna’ koja je već neko vrijeme prisutna na mnogobrojnim top ljestvicama radijskih postaja diljem Istre i Kvarnera. 
"Jedva čekam da vidite spot, lokacije su nam atraktivne, a dan je bio prekrasan. Spot je totalno mladenački i opuštajući te se nadam da će se naći na opciji repeat na Vašim Youtube kanalima" poručio je Nikola Peršić Niki. 
Glavnu ulogu tumačila je Lea Perišić i francuski buldog Gizmo, sporednu ulogu odigrala je Anamaria Jurčić dok je Zvonimiru Barbisu pripala uloga securitiya. Damijan Dražul i Neven Potočnjak za tu su priliku utjelovili konobare, dok su modeli agencije “MaOri” iz Rijeke – Monika Perić, Katarina Krizanović, Ana Miculinić, Natalija Mihaljević i Nataša Hamidović dodatno uljepšali kompletnu ljubavnu priču, za koju make up potpisuje Simona Štefanac.
 

https://www.youtube.com/watch?v=PJQV8ZyqNCM

 
 Tematski vrlo sadržajan spot, koji se snimao na plaži Lido i u opatijskom Old school pubu privukao je veliku pozornost mnogobrojnih prolaznika i šetača, koji nisu propustili zabilježiti ‘filmsku akciju’ svojim mobitelima. Za snimanje i montažu zaslužni su ekipa iz pulskog studija VBV: Ivan Đukić - Braco, Vedran Đukić koji je i sam član benda Koktelsi te koordinatorica Marta Ursić. 
"Jako smo zadovoljni i ponosni na cijelu ekipu koja je radila, stvarno su svi dali 110% od sebe da taj spot uspije čim bolje. Veliko hvala svima što su nam omogućili da spot izgleda upravo onako kako smo u startu i htjeli" poručili su članovi benda.