Bend koji svira blues na poseban način - Heavy Grace blues band

U ljeto 2010. Nikola Mus i Igor Đarmati nakon podosta godina odvojenog muziciranja stvaraju novi cover band. Okreću stranicu prema malo "prljavijem" blues/rock repertouaru kako bi ponudili nešto drugačije na karlovčkoj sceni...
 
Po uzoru na blues legendu Stevie Ray Vaughana, britansku rock/blues grupu The Cream band izgrađuje svoj zvuk i ime. Band se naziva Heavy Grace Blues Band. Pošto su bas i el.gitara tu nedostajali su još vokal i bubanj.
Na Bubanj dolazi Boris Brozović - Bobo koji se polako, ali sigurno uvlači u cijelu priču. Na vokal dolazi Mario Bregar koji u sastavu djeluje oko godinu dana gdje na njegovo mjesto dolazi Zoran Rončević – Ronka, stari dugoreški as koji svojom pojavom i glasom dočarava blues na posebni način.

Krajem 2011. u band dolazi Aleksandar Baić – Buba na klavijature. Zasigurno najveći kralj soula i bluesa u karlovačkoj županiji, otprije poznat po bandovima kao što su "Miki i srebrni miševi" , "Dado i kajdanke" koji svojim posebnim načinom sviranja i pjevanja diže cijeli band na novu razinu.
 
 
REPEROTOUAR: Pjesme koje izvode su obrade poznatih blues/rock glazbenika: Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Gary Moore, Joe Bonamassa, Jimi Hendrix, John Mayer itd.
 
Na ovim linkovima možete poslušati live snimke iz zagrebačkog kluba HARDPLACE: https://soundcloud.com/heavy-grace-blues-band
te neke izdvojene:
https://soundcloud.com/heavy-grace-blues-band/heavy-grace-blues-band-mary
https://soundcloud.com/heavy-grace-blues-band/heavy-grace-blues-band-outside
https://soundcloud.com/heavy-grace-blues-band/heavy-grace-blues-band-red
https://soundcloud.com/heavy-grace-blues-band/heavy-grace-blues-band-give-me

Facebook fan page: http://www.facebook.com/pages/Heavy-Grace-Blues-Band/130137400377329