Zagreb dobio najveću trgovinu Terranova u Hrvatskoj

U sklopu prodajnog mjesta talijanskog brenda u Arena Centru premijerno je predstavljena kolekcija donjeg rublja Terranova MIA. Zagreb je po prvi puta dobio i kolekciju za najmlađe pod nazivom Terranova Kids.
 
Najnovija trgovina Terranova u Hrvatskoj svoja je vrata otvorila danas u zagrebačkom Arena Centru. Riječ je o najvećem hrvatskom prodajnom mjestu ovog poznatog talijanskog brenda urbane mode namijenjenog mladim, modno osviještenim osobama, koje se prostire na čak 1.400 m2 prizemlja Arena Centra.
Osim po veličini, ovaj Terranova brand store poseban je i po tome što po prvi puta u Hrvatsku dovodi kolekciju donjeg rublja Terranova MIA, osmišljenu za mladu i dinamičnu djevojku, koja živi samu sebe u potpunoj slobodi. Kolekcija je nadahnuta bojama, trendovima i fantazijom Terranove, zadržavajući intimnost i mekoću stila. Osim toga, po prvi puta u Zagrebu mlade mame za svoje će klince moći odabrati i artikle brenda Terranova Kids, čiji je asortiman namijenjen najmlađima. Svečanom otvorenju prisustvovale su i brojne osobe iz javnog života, među kojima i Iva Jerković te Korana Gvozdić.
 
Urbani stil brenda Terranova odlikuje se jednostavnom, uvijek stilski svježom ponudom odjevnih predmeta koje plasira na 34 tržišta diljem svijeta,  ali i prepoznatljivim izgledom te atmosferom svojih trgovina. Terranovin tim dizajnera neprestano osluškuje želje i potrebe urbane populacije te kroz trendovske odjevne komade zadovoljava modne zahtjeve mladih i onih koji se tako osjećaju.
Tako će u novom ambijentu, koji je modni imperativ brenda Terranova, kupci moći pronaći sve za svoj kompletan styling po najpovoljnijim cijenama, uz stalne akcijske ponude te u skladu s aktualnim svjetskim trendovima. U povodu otvorenja novog dućana, Terranova je odlučila iznenaditi sve svoje kupce pa će uz bilo koji kupljeni artikl iz ponude prvih 1.000 kupaca na poklon dobiti traperice. Radno vrijeme Terranova brand storea u Arena centru je od ponedjeljka do četvrtka od 10 do 22 sata, a od petka do nedjelje od 9 do 22 sata.