Brugal - idealno osveženje za ovo ljeto!

Idealno osvježenje ljeti pronalazimo u čaši, a ovog ljeta preporučujemo da se u vašoj čaši pronađe rum pod nazivom Brugal.

Samo značenje ruma Brugal, vrlo je zanimljivo: B kao BALANCE (URAVNOTEŽENOST OKUSA) jer je sve savršeno uravnoteženom suhom aromom drva; R kao RESTING (SAZRIJEVANJE) jer sve vrste ruma Brugal sazrijevaju u pažljivo odabranim hrastovim bačvama što im daje blag, prepoznatljiv okus.
 
U kao ULTRA CLEAN (NEVJEROJATNA ČISTOĆA) jer Brugal je strogo nadzirana destilacija u vlastitim destilerijama jamči čistoću destilata koji čini osnovu ruma Brugal. Destilat sadržava čak 75% manje nečistoća u odnosu na glavne konkurente što su i potvrdila dva nezavisna laboratorija iz Sjedinjenih Američkih Država).
 
G kao GENERATIONS OF EXPERIENCE (ISKUSTVO KOJE SE PRENOSI GENERACIJAMA) jer je prisutan od 1888. godine do danas, a proizvodnju ruma nadgledali su stručnjaci iz pet generacija obitelji Brugal. A kao AUTHENTIC (AUTENTIČNOST) jer se oduvijeproizvodio isključivo u Dominikanskoj Republici, a između ostalog Rum Brugal istinski je okus Kariba.
 
Te naposlijetku slovo L kao LEADING BRAND (VODEĆA ROBNA MARKA) što nam govori da je Brugal najprodavaniji rum na Karibima, domovini originalnoga ruma visoke kvalitete te najprodavaniji rum u Španjolskoj (najvećem tržištu ruma u Europi) i treći najprodavaniji rum na svjetskom tržištu.
 
 

 
 
Nakon što smo razjasnili što Brugal znači, vrijeme je da stignete na odredište gdje se ovaj autentični rum iz Dominikanske Republike servira, a to su party promocije diljem Hrvatske. Prekrasne hostese u plavo bijelim opravicama sigurno neće ostati nezamjećene, a okus Brugala kojeg možete kušati 'čistog' ili u dvije koktel varijante: Santo Libre i Brugal Libre postati će piće bez kojeg će uživanje u dobrom društvu biti nezaobilazno.
 
Ne zaboravite i na nagrade, koje će Burgalove hostese dijeliti na ljetnim party promocijama, a vama će sigurno goditi taj mali znak pažnje.

Vidimo se u noćnom provodu!
 
GALERIJE:

Brugal party @ Porto, Baška
Brugal @ Kameleonne, Nerezine

Objavljeno: Ponedjeljak, 23 Srpanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box