Zagreb u slatkom elementu: Počeo Festival čokolade

Festival čokolade ZAGREB CHOCOFEST održat će se od 10.-14. veljače 2012. u Zagrebu na Trgu bana J. Jelačića. Cilj festivala je predstavljanje najboljih domaćih i svjetskih čokoladnih brendova, predstavljanje najnovijih trendova u industriji čokolade, prezentacije proizvoda koji su tradicionalno povezani sa čokoladom (pjenušci, vina, kava, rum, konjak, kozmetika), te prezentacija čokoladnog artizma i gastronomije.

Festival je koncipiran kao petodnevno promocijsko - prodajno događanje, gdje će posjetitelji moći uživati u promociji i kupovini vrhunskih čokoladnih proizvoda, zabavnim programima i nizu popratnih festivalskih aktivnosti koje će biti organizirane u suradnji sa partnerima, izlagačima i sponzorima:

Chocofest gastro klub – čokoladne tematske večeri u poznatim zagrebačkim restoranimazabavni programi za djecu i odrasle nagradne igre

Chocofest cooking show – kuhanje uživo pred publikom, gostovanje najpoznatijih domaćih kuhara i slastičara Chocofest dječji dan – 12.02. djeca biraju najbolju čokoladu festivala

Chocofest Art – skulpture od čokolade -Denis Krašković i studenti Akademije likovnih umjetnosti u ZagrebuChocofest card - posebna festivalska kartica pogodnosti koja omogućava brojne popuste, degustacije, poklone i dr.

Chocofest knjižara – predstavljanje knjiga o čokoladi, kuharice, recepti Pozivamo sve vas ljubitelje i ovisnike o čokoladi da nam se pridružite u ovoj slatkoj manifestaciji i prepustite uživanju u najboljim čokoladama svijeta i svoj onoj ljepoti kojom čokoladni artizam briše granice između umjetnosti i onog što nazivamo hranom. U slatkom elementu!

Više informacija na www.zagreb-chocofest.hr

Objavljeno: Petak, 10 Veljača, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box