Havana Club Master Class - budi jedan od 5-orice sretnika koje vodimo na KUBU

U ime kompanije Havana Club i Pernod Ricard Croatia iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na dugoočekivani treći  po redu seminar Havana Club Master Class Hrvatska 2013. koji će se održati  od 11-15. 03.
Gradovi i Barovi domaćini su:
Zagreb, 11.03. Lounge bar PEOPLES-RINGS
Rijeka, 12.03. CLUB BOA
Zadar 13.03. CB MARASCHINO
Split 14.03. RESTORAN & BAR BENEDIKT (na Marjanu)
Dubrovnik 15.03. CB CULTO

svi s  početkom u 18 sati i  trajanju od  2 sata.
 
 
Havana Club Master Class je edukacijski workshop osmišljen za barmene, bar managere i vlasnike ugostiteljskih objekata koji će voditi Brand Ambassador team iz Havane na Kubi na čelu sa g. Damianom Dominguezom. Oni će održati predavanje o kubanskim rumovima, o tradiciji branda i procesu proizvodnje ruma Havana Club El Ron de Cuba, o umjetnosti dozrijevanja Anejamiento kao i praktični dio; kako pripremiti najbolji na svijetu Cuba Libre, Mojito i Daiquiri koristeći Havana Club El Ron de Cuba.
 
 
Svake druge godine Havana Club Brand Ambassador team na Master Class eventima u cijelom svijetu  okupi više od 3000  profesionalaca od kojih samo 150 ima iznimnu čast da osvoji put na Kubu i VIP tretman Havana Club, a sada imate priliku da baš Vi budete jedan od sretnika jer pobjednik pismenog ispita, odnosno osoba koja pokaže najviše znanja iz predavanja o navedenim temama osvaja glavnu nagradu; Put na Kubu u Svibnju  2013 godine.
Ako želite na Kubu, morate prija lajkati našu Facebook stranicu: http://www.facebook.com/HavanaClubHrvatska
 
 

 
 
Budući da se ove godine u Hrvatskoj Master Class održava u pet gradova, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, najboljeg iz svakog od navedenih gradova šaljemo na Kubu.
 
Svi sudionici Master Class tečaja osvajaju diplome i jedinstvene personalizirane majice Havana Club Master Class Hrvatska 2013., a svoj dolazak molimo potvrdite na e-mail vjenceslav.madic@pernod-ricard.com ili na telefon 099/8022236.
 
Veselimo se Vašem dolasku!
Saludos!
Vaš Havana Club team

Objavljeno: Srijeda, 6 Ožujak, 2013 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box