Škola barmena u Rijeci kreće 26. rujna

Nakon ljetne stanke, urnebesne sezone i atraktivnih koktela, uplovite u kreativni svijet i postanite kreatori vlastitih okusa - upišite se u školu Barmena!

Udruga konobara i barmena Hrvatske osnovana je u svrhu unapređenja, poticanja i promicanja konobarske i barmenske djelatnosti te podizanja kvalitete cjelokupnog ugostiteljskog kadra, kako u našem gradu, tako i u državi pa i šire. Udruga organizira tečajeve za edukaciju koktela u classic i flair stilu. Educirali su preko 200 barmena prema programu tečaja koji zadovoljava kriterije stranih organizacija te su i ambasadori za WFA (svjetska organizacija za barmene). 

Sljedeći termin škole barmena rezerviran je za 26. rujan 2011. Ukoliko ste oduvijek bili zaljubljenici u atraktivne koktele, akrobacije, flair i ugostiteljstvo općenito, otvorite si vrata u novi zanimljivi svijet te već sljedeću sezonu provedite na jednoj od atraktivnih  destinacija duž naše obale. Prijave su u tijeku, mjesta ima još malo, ne dozvolite da netko drugi bude na vašoj poziciji.

Završenom školom dobivate diplomu te ono najvažnije – znanje i kako ga primijeniti. Škola Vam otvara nove vidike te pruža znanja o teoriji, classic style izradi koktela, free style izradi, odnosno atraktivnom točenju pića te praksu kako bi se pripremili na stvarne uvjete rada u baru. Škola se odvija u malim grupama jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavršavanju. 

snovna zadaća škole je educirati osobe koje će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova. Kvalitetan barmen kojeg škola stvori, odraz je napornog rada i sposobnosti njihovih učitelja. Time postižu stvaranje novih kvalitetnih generacija barmena koji onda pak stvaraju turističku sliku naše države.

Kroz 8 godina djelovanja, ostvarili su stručnu suradnju s pojedincima, drugim i sličnim Udrugama, trgovačkim društvima u RH i inozemstvu, ugostiteljskim i turističkim odredištima te pomogli zapošljavanju odgovarajućeg stručnog kadra.

Svakodnevne vijesti, novosti te aktualna događanja povezana s Udrugom možete pratiti na njihovoj službenoj stranici www.barmen. hr - dovoljan je samo jedan klik i avantura može početi.

Objavljeno: Utorak, 12 Srpanj, 2011 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box