Bacardi Breezer

Bacardi Breezer "rođen" je 80-ih u beach barovima na zapadnoj obali Amerike. Kalifornijski surferi, uvijek tragajući za nečim drugačijim, izmiksali su Bacardi Superior rum sa sokom tropskog voća i mineralnom vodom kako bi dobili dugo, ukusno piće. Danas postoji u osam različitih okusa...

Recept je preuzela Bacardi korporacija, napravila koncept i flaširala ga. Ostalo je povijest. Bacardi Breezer prvo je probio američko tržište, da bi se zatim proširio globalno. Krajem 90-ih u Velikoj Britaniji dožio je svoj slavni moment, kada su Britanci bili u potrazi za nečim novim, osvježavajućom alternativom.

Bacardi Breezer je danas prisutan u svakoj europskoj zemlji i brojnim drugim zemljama u svijetu. Ove godine samo se u Velikoj Britaniji prodalo više od 65 milijuna boca, a za Božić 2008. Bacardi Brezzer je bio najbolje prodavanije piće alkoholno piće na Otoku.

Objavljeno: Četvrtak, 1 Rujan, 2011 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box