MALEHOOKERS - Snimljen novi spot za novi singl

Nakon velikog uspjeha sa singlom 'Zagrebačko Zlo' koji je gotovo 4 mjeseca 'harao' domaćim radijski i tv eterom, jedini istinski domaći rock'n'roll band Malehookers predstavlja svoj drugi singl s „povratničkog“ albuma 'Muški svijet'.

Riječ je o izdanju koje je ubrzo nakon svog izlaska naišlo na sjajne kritike eminentnih hrvatskih glazbenih znalaca te se našao i među najazapaženijim prošlogodišnjim izdanjima domaće produkcije.
Singl 'Bolje da ovdje ostanemo sami' priča je s ceste koja iskreno progovara o proživljenoj situaciji, čvrstog, beskompromisnog rock'n'roll zvuka, uvjerljive i močne svirke, pjevnog i zaraznog refrena zapakirana u svjetsku produkciju. Za singl 'Bolje da ovdje ostanemo sami' ovog vikenda je u režiji Coste Ipse snimljen i video spot kojeg ćete uskoro moći vidjeti na domaćim televizijama.
 
Rekli su o albumu 'Muški svijet'
"...Legenda kaže da su se Malehookersi raspali zbog previše incidentnih situacija na koncertima, no postoji li dobar rock and roll bend čije ime nije uronjeno u neki mit. A da se u ovom slučaju radi o doista dobrom, moćnom i mračnjački uzbudljivoj rock grupi, bjelodano potvrđuje album 'Muški svijet'. Iako bi od ljepšeg spola mogao biti okarakteriziran kao izrazito šovinistički, vizija svijeta kakvog Malehookersi nude na albumu ponajprije je testosteronska, znojna i bučna..."
Marko Podrug (dnevnik.hr)
Ocjena: 7/10
"...Dinamika svirke, rifovi koji cure kao slapovi ispod čvrste ritam sekcije i aranžmani koji pjesme podižu na u Americi uobičajenu razinu, pokazuju da su Malehookers prirodnim putem snimili moderni album, lišen uobičajenih bolesti pseudo-ulične strategije..."
Hrvoje Horvat (Vjesnik)
“Muški svijet” je glasan modern-rock album, a to je ono što sceni najviše nedostaje. Usvirani i moćnog zvuka, napaljenih rifova i vatrenih sola, Malehookers, često u istoj pjesmi, spajaju odbljeske Stoogesa i Queens Of The Stone Age, Sex Pistolsa i Manicsa, Stonesa i Primal Scream, upliću sjećanje na Azru, pariraju Psihomodu i besramno iznose pokvarenu maštu i niske strasti.“
Ilko Čulić, Aleksandar Dragaš (Jutarnji list)
„Malehookersi su, zapravo, kreirali rasan rock album, pun strasti i žestine, što u ovoj kategoriji već dugo nije nikome uspjelo. Stoga "Muški svijet" predstavlja rijedak uradak na hrvatskom diskografskom tržištu koji tako srčano slavi istinske vrijednosti rock glazbe.“
Bojan Mušćet - CANTUS
„…Rijetko dobro prezentiran muški svijet, bez uljepšavanja, sirov, surov i beskompromisan u kojem je droga, alkohol, prostitucija, ulica i kriminal uobičajena stvar, no važnije od svega je da Malehookersi zvuče kao odličan čistokrvni rock bend koji je stvorio album po svom ukusu. 'Muški svijet' stvarno zvuči iskreno kao malo koji album domaće produkcije. Pri tom njihove gitare i cjelokupan zvuk zvuči iznenađujuće zrelo i moćno.
„…Malehookersi su 'Muškim svijetom' dokazali da su opet među živima spremniji nego ikada da pokažu što je rock sa mudima u kojem nema kompromisa već samo znoj, alkohol i muzika (i sve ono što ide uz to). Sva suvišna peglanja prisutna kod većine domaćih rock bendova, kod Malehookersa je potpuno izostala što je i najveća vrlina ovog albuma.“
Dubravko Jagatić, T-portal
Ocjena: 8/10
„…Muški svijet odiše dobrotom (kvalitete) da ne znate koju biste kritiku predbacili. Nakon jednog preslušanja apsoštruktno ostanete speečless. A i nekada je suvišno trošiti riječi kada pjevač apsolutno sve kaže o svim stereotipima koji se tiču lijepih i umjetnih žena, te frajera koji orbitiraju oko lijepih cvjetova.
Marin (Terapija.net)
ocjena albuma 9/10
„…Sve su pjesme nekako podjednako primamljive i pjevne i moram priznati da će teško koja ženska moći odoljeti, a da ne promrda guzu na taj dobar ritam. Valjda je to članovima benda, koji sami sebe nazivaju muškim kurvama i bio glavni cilj…“
Tihana Pandl, Soundguardian.com
Ocjena: 5/5
„»Muški svijet« zvuči upravo onako kako bi rock album trebao zvučati…“
„...riječ je o jednom od boljih izdanja klasičnog rocka na ovim prostorima posljednjih godina. “
Z.B. (Novi list)

Objavljeno: Srijeda, 10 Ožujak, 2010 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box