Oduševljeni smo svirkom sa »Skunk Anansie«

Nastup na Mars festivalu »Fatheru« odlična prilika za predstavljanje novog materijala. Baš smo nedavno komentirali povratak »Skunk Anansieja« i razmišljali gdje ih najbliže »uhvatiti«, nismo mislili da bi mogli posjetiti Hrvatsku, a kamoli da ćemo nastupiti s njima, kaže nam frontman benda Mihael Prosen.

Dečke iz riječke grupe »Father« ovih je dana iznenadila prekrasna vijest – na Mars festivalu, 28. svibnja u Zagrebu, nastupit će uz slavnu britansku grupu »Skunk Anansie« koja će, u sklopu povratničke turneje, tada prvi puta doći u Hrvatsku.
– Stvarno smo oduševljeni činjenicom da ćemo nastupiti s legendarnim bendom »Skunk Anansie«. Evo, baš prije nekoliko tjedana Franjo i ja smo komentirali njihov comeback, gledali na Youtubeu videouradak za novi singl i razmišljali gdje ih najbliže »uhvatiti« live. Iskreno, nismo uopće mislili da bi mogli posjetit Hrvatsku na svojoj povratničkoj turneji, a kamoli da ćemo baš mi nastupiti zajedno s njima! Presretni smo, naravno! To je definitivno jedan od većih bendova 90-ih čije pjesme i danas zvuče itekako moderno i aktualno, bend koji se je na iznenađenje svih prerano ugasio na vrhuncu karijere. Nadamo se ipak da cijela priča neće stati na povratničkoj turneji, kako to u zadnje vrijeme biva s mnoštvom »povratnika«, već da će nas počastiti s još nekoliko studijskih albuma – kaže pjevač »Fathera« Mihael Prosen.
Nastup na Mars festivalu riječkoj će petorki biti odlična prilika za predstavljanje novog materijala koji će ovog proljeća biti objavljen u izdanju Dallas Recordsa. Riječ je o nasljedniku njihova debitantskog nosača zvuka »Inspirita« koji je objavljen krajem 2005. godine.
–Album je snimljen u studiju Marija Juničića u Rijeci, u završnoj je fazi i nadamo se da ćemo priču privesti kraju kroz nekih dvadesetak dana. Itekako smo zadovoljni kako je sve do sada ispalo tako da smo odlučili i miks albuma napraviti u istom studiju, a za taj dio će, uz Maria Juničića, biti zadužen i čovjek iz naših redova, gitarist »Fathera« Davor Tomić – dodao je Prosen.
Album bi u prodaju trebao stići krajem travnja ili najkasnije početkom svibnja, nakon čega »fathere«, uz koncertne promocije novog CD-a, očekujemo i dosta festivalskih nastupa u regiji.
– U to se savršeno uklapa i nastup sa »Skunk Anansie«. Više ćemo o svemu znati kada sve bude spremno za izlazak albuma – zaključio je frontmen »Fathera«.
Izvor: novilist.hr

Objavljeno: Petak, 5 Ožujak, 2010 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box