My Buddy Moose uz izvrsne prve recenzije u CD shopovima dočekan novi album 'Wonderful Feeling of Emptiness'

'Wonderful Feeling of Emptiness', dugonajavljivani drugi album riječkih americanera My Buddy Moose pušten je napokon u regularnu prodaju u Dancing Bear CD shopovima u Zagrebu, Osijeku i Splitu!

 
Zagrebačku promociju svog dvije godine snimanog albuma, Mooseovci su odradili još početkom veljače u prepunom te od vrućine i dobre atmosfere zahuktalom KSETu.
 
Riječka promocija album u Palachu zakazana je za 19. ožujka!
 
Album je najavio singl 'Something to Cry About'.
 
Od My Buddy Moosea, ako je suditi prema odličnoj kritici objavljenoj u Vjesniku, očekujemo puno svirki diljem zemlje, a dugoročan plan je probiti se i izvan njenih granica!
 
'Wonderful Feeling of Emptiness' kao i prvi album 'My Buddy Moose' mogu se po povoljnijoj cijeni naručiti i na prodaja@dancingbear.hr
 
Ostatak citata iz kritike objavljene u Vjesniku:
'... riječ je o sastavu u čijoj glazbi mogu uživati i najzahtjevniji poklonici gornjeg doma americane...'
 
' 'Wonderful Feeling of Emptiness', pripreman dvije godine, na kojem su se potvrdila sva optimistična predviđanja. I još malo više. '
Gotovo četiri godine nakon objave prvijenca 'My Buddy Moose' riječki kauboji My Buddy Moose poznati po svojim nesvakidašnje energičnim live nastupima spremni su za objavu novog albuma.
Da su My Buddy Moose biser americane prepoznao je i sam kralj žanra, legenda, uvrnuti kantautor iz Tucsona (Arizona) i lider kultne alter country rock grupe Giant Sand - Howe Gelb, koji se u na novom albumu MBM pojavljuje u ulozi gosta kao gitarist.
Ali, Howe Gelb nije jedina faca koja je odigrala ulogu gosta na ovom dugoočekivanom albumu! Svoj veliki doprinos albumu 'Wonderful Feeling of Emtpiness' dao je i Chris Eckman, frontmen kultne grupe The Walkabouts, član The Strangea, i producent nadolazećeg albuma The Bambi Molestersa, koji je na 5 pjesama odsvirao orgulje
'Wonderful Feeling of Emptiness' nastajao je dvije godine, sniman je u pulskom studiju Partyzan, miksan u Ljubljani, a svih 12 pjesama u jedinstvenu priču gitarskih dionica, klavijatura, orgulja, šuškalica, mandoline, prekrasnih ženskih vokala (Petra Benčić, Silvia Gaćina i ženska skupina Rivers) ispleo je producentski maestro Edi Cukerić (The Bambi Molesters, Goribor, Hladno pivo, Gustafi...).

Objavljeno: Četvrtak, 4 Ožujak, 2010 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box