1. Surduk festival u Baranji

1. SURDUK FESTIVAL BARANJA. Radi se o međunarodnom festivalu umjetnosti i vina / Wine - Art Festivalu. Tijekom tri dana trajanja programa biti će predstavljen program koji objedijnuje koncerte, sajam vina, izložbe renomiranih umjetnika, umjetničke i etno radionice i etno sajam.

 

Koncertni program festivala posebno će istaknuti imena kao što su legendarni Zvonko Bogdan, Kalman Balogh, jedan od najboljih svjetskih cimbalista, Teta Liza i druge.
Nastupi KUD - ova samo su dio nezaboravnog provoda u izvorno baranjskoj atmosferi.

 

Koncerti će se odvijati u surducima Zmajevca, na bazenima Kneževih Vinograda te u Piroš Čizmi u Suzi, a tijekom tih dana otvoreni vinski podrumi pozivati će Vas da se okrijepite i otkrijete opojne okuse baranjskih vina. Vinske staze možete obići biciklom ili automobilom, a poneki će se željeti i prošetati poznatim vinskim surducima.

 

Na sajmu vina i autohtonih proizvoda moći ćete provesti ugodne sate prikupljajući suvenire i isprobavajući gastonomske delicije i to ponovno uz čašu izvrsnog vina.

Sve dojmove nećete morati ponijeti kući isti dan, već se možete odlučiti prenoćiti u nekom od seoskih gospodarstava te zadržati se dva dana ili i predstojeći vikend u Baranji.

 

Program će se odvijati 9., 11. i 12. lipnja prema programu i rasporedu koji Vam dostavljamo u prilogu.

 

www.surduk.com