Hercules & Love Affair Soundsystem dolazi u Tvornicu Kulture

Soundsystem verzija njujoškog disco benda Hercules & Love Affair nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 15. prosinca uz podršku Electronic Beats programa.

Nakon što su lani kao bend nastupili na Hartera festivalu (report), spiritus movens projekta Andy Butler predstravlja novu verziju benda i kombinacije live te DJ nastupa.

Iza sebe Hercules & Love Affair ima dva albuma, istoimeni iz 2008. i "Blue Songs" kojeg su promovirali prošle godine na Harteri, a ovoga puta dolaze u periodu kada očekuju izlazak svoje miksane kompilacije "DJ Kicks" za !K7 label.

Upravo je 'DJ Kicks' povod nadolazećoj turneji Soundsystem Hercules & Love Affair. Uz pokroviteljstvo Telekomovog programa Electronic Beats Presents, čiji je cilj podupirati izvođače vrijedne pažnje svoje publike na samostalnim koncertnim nastupima, Hercules & Love Affair podršku će dobiti i od ekipe Radio808, koja će zagrijavati atmosferu prije njihovog nastupa. Svirka Hercules & Love Affair trajat će puna dva sata.

Ulaznice će se u prodaji naći od srijede, 31. listopada po cijeni od 50 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 70 kuna.