Nipple People i Hladno pivo nastupaju 3. kolovoza u Crnoj Gori

Nipplepeople uz Hladno pivo, headlinere prvog dana Summer Festa, prvi put nastupaju u Crnoj Gori, na plaži Jaz u Budvi. Talentirani dvojac uvijek vjeran dobroj glazbi i neobičnim maskama predstavit će se posjetiteljima prvog Summer Festa 3. kolovoza.

Svoj neobični glazbeni talent najavili su već s nastupnom pjesmom “Broj”, a već sa slijedećim singlom "Sutra" Nipplepeople afirmiraju se u ulozi "novih maskiranih elektroničara" te nekonvencionalnim i jednostavnim plesnim ritmovima privlače sve brojniju publiku.

Pjesma "Sutra" nailazi na fantastičan prijem u svim medijima, a publika u regiji ih sve više uvažava i traži njihove nastupe. Nastup na Summer Festu u Budvi velik je zalogaj, a dvojac obećava da će svojim klupskim/DJ/soundsystem pristupom "raspametiti” i posjetitelje na plaži Jaz.

- Na Summer festivalu premijerno ćemo izvesti i dijelove novog materijala s prvog albuma koji je u pripremi za objavljivanje do kraja godine. Ono što vam sa sigurnošću možemo obećati je puno dobre volje, energije i plesne glazbe na druženju s Nipplepeople uživo, otkrili su članovi benda.

 

 

Jedan od najboljih rock bendova u Hrvatskoj Hladno Pivo i Nepplepeople na najvećoj i najpopularnojoj plaži u Crnoj Gori zapalit će posjetitelje Summer festivala 3. kolovoza . Na Summer Festu nastupaju zvijezde regionalne glazbene scene kako rock tako i pop i elektronskog izričaja .

 

Prvi dan :

Hladno Pivo (Hrvatska)

Nipplepeople (Hrvatska)

Nagual (Crna Gora)

Night Shift (Srbija)

Van Gogh (Srbija).

 

Drugi dan:

Off duty

S.A.R.S. (Srbija)

Perro Deformero

Partibrejkersi

Riblja čorba (Srbija)

The Beatshakers (Srbija).

 

Treći dan:

Gomila nesklada

Who See (Crna Gora)

Kiki Lesendrić

Piloti (Srbija)

Orthodox Celts

Prljavi inspektor Blaža

Kljunovi (Srbija)

Junior Jack.

 

Kamp za posjetitelje Summer Festa bit će otvoren dan prije početka Festivala, od 02. kolovoza. Cijena po danu je simboličnih 2,5 eura. Ulaznice za Summer Fest se mogu kupiti pojedinačno ili za tri dana. Cijena za jedan dan je 10 eura a za tri dana 25 eura. Ulaznice u prodaji u sustavu eventima, www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. Više informacija na www.summerfest.me