Skaville festival seli iz Jadrana u Šibenik

Skaville Festival predstavlja šesto izdanje svog festivala pod motom „DANCE THE SKA“ te svoju novu lokaciju, kamp Martinska u Šibeniku. Nakon uvale Voz te Preluka u Rijeci – festival se seli u Šibenik, točnije u kamp Martinsku gdje se uspješno već desetak godina održava i istoimeni punk festival. Kao i svake godine, četvrtak je rezerviran za ska party dobrodošlice, petak i subota dani su ispunjeni bendovima, a nedjelja ostaje za lagano odmaranje i punjenje baterija prije odlaska.

Od izvođača trenutno su potvrđeni nastupi australske ska-punk atrakcije The Resignators, vodećeg talijanskog ska-punk benda Los Fastidios, Zaa iz Srbije te jedan od najboljih naših ska-reggae sastava Postolar Tripper.

Skaville predstavlja i cijene karata koje ostaju na razini prošlih izdanja – festivalska karta u pretprodaji košta 150 kuna i moguća je rezervacija isključivo na email tickets@skaville.org ili telefonskim putem u ured organizatora na broj 048/711 – 073. Na ulazu festivalska karta će koštati 160 kuna. Karta po danu (petak ili subota) koštati će 100 kuna. U cijenu karte uključeno je i besplatno kampiranje.

 

Objavljeno: Ponedjeljak, 28 Svibanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box