Severina spektakularnim koncertom u Rijeci otvorila turneju

Popularna pjevačica Severina na  koncertu u prepunoj Dvorani mladosti na Trsatu zasjala u punom sjaju te potvrdila titulu kraljicu estrade, ako je suditi prema reakcijama publike. U Rijeci je Seve otpočela turneju "Dobrodošao u klub" kojom promovira istoimeni album.
 
POGLEDAJ CIJELU GALERIJU http://www.izlasci.net/galerije-slike/24-03-2013/severina-spektakularnim-koncertom-u-rijeci-otvorila-turneju-1dio
Koncert pred riječkom publikom mogao bi se nazvati i spektaklom, prije svega radi izvrsnog scenskog nastupa upotpunjenim vizualnim efektima filmskog i video umjetnika Dorijana Kolundžije iz »Galerije 12«.
Uz nevjerojatan light show, sjajne plesače ansambla Maestroa koreografa Anžeja Škrubeja koji su se predstavili vrlo efektnom koreografijom.
Zanimljivo je bilo u publici vidjeti i oca njenog djeteta, srpskog tajkuna Milana.

Severina se i ovog puta, baš kao kod promocije albuma Zdravo Marijo, poigrala s Crkvom.  Naime, za Dobrodošao u klub upriličila je posljednju večeru. Apostoli su bili plesači, dok je splitska pjevačicarašrenih ruku za zapjevala Dobrodošao u klub, oko za oko, zub za zub. Zaredala je potom nešto starije hitove, Mili moj, Prijateljice, Pogled ispod obrva, Tridesete, Grad bez ljudi...
Izvrsnom scenskom nastupu pridonijeli su i efektni, originalni kostimi pjevačice koje je osmislio stilist Marko Mitanovski koji je dosad odjevao mnogo poznatije svjetske zvijezde, Lady Gagu, Beyonce i Skunk.
Cijeli nastup osmislio je poznati slovenski kazališni redatelj Tomaž Pandur, a u polsu mu je pomagala dramaturginja Livija Pandur.
A na rasprodanom koncertu Severine bilo je prepuno cura svih generacija - više pogledajte u GALERIJI
http://www.izlasci.net/galerije-slike/24-03-2013/severina-spektakularnim-koncertom-u-rijeci-otvorila-turneju-1dio