Axwell "napada" dubrovačku party utvrdu Revelin

Nakon Jamesa Zabiele, Fatboy Slima, Kurd Mavericka, Martina Solveiga, Funkermana i Paula Van Dyka, u dubrovački klub stiže još jedno ugledno ime među DJ-ima, Axwell! Član supergrupe Swedish House Mafia i model Absolut vodke nastupit će u četvrtak, 26. srpnja u Revelinu!

Ovaj multitalentirani producent i DJ naporno radi i objavljuje već desetak godina tijekom kojih se od klupske atrakcije prometnuo u globalni fenomen koji puni dvorane i arene od Miamia i Ibize do Dubrovnika.
 
Na sceni je prisutan od 2000. godine, a singl «Feel The Vibe» iz 2004. ga je lansirao među zvijezde, a već godinu dana kasnije uspjeh je ponovio s hitom «Watch The Sunrise». Kao etablirani producent i remikser do sredine prošlog desetljeća imao je na kontu petnaestak singlova i više od 50 remikseva, da bi 2007. sa partnerima Sebastianom Ingrossom i Steveom Angellom izbacio «Get Dumb» pod zajedničkim imenom Swedish House Mafia.

 

 

SHM su u sljedećih pet godina potpuno preuzeli primat na komercijalnoj house sceni izdavajući hit za hitom. Sve je počelo kolaboracijom sa Pharellom u «One (Your Name)», a nastavilo se sa «Miami 2 Ibiza», «Save The World» i «Antidote». Nakon pet godina vladanja svijetom grupa je objavila da će turneja 2012. biti njihova posljednja. Sa ili bez svojih švedskih house mafijaša Axwell ostaje u krugu najtraženijih DJ-a na planeti. Britanski DJ Magazine ga je prošle godine svrstao na 12. mjesto najboljih na svijetu, a sudeći prema prekrcanom rasporedu Axwell će još puno godina ostati na samom vrhu.

Nakon Fatboy Slima, Martina Solveiga, Jamesa Zabiele i Paul van Dyka Axwell nastavlja zvjezdani niz gostovanja u Culture Clubu Revelin ovog ljeta. U samo dva mjeseca dubrovački klub postao je među najjačim party destinacijama u ljetnoj sezoni itekako mijenjajući sliku noćnog života Grada. 

Ulaznice za nastup Axwella već su u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 26. srpnja. Mogu se kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na ticketpro.hr i gigstix.com.