Marina Parlov: Brena će u VIP Music Club samo preko nas mrtvih

Ljepuškastu Marinu Parlov gledali smo u mnogim televizijskim formatima, a trenutačno nas uveseljava u ”VIP Music Clubu”, koji se emitira na HTV-u. Iako (još) ne zaboravljamo njezin debi u ”Kunolovcu”, ljepotica s malih ekrana na vrijeme je usmjerila karijeru, tako da nema sumnje da je iščekuje uspješna karijera.

 

Kako priznaje, u posljednje se vrijeme pali na sport tako da je s nestrpljenjem očekujemo u Sportskom programu, koji polako, ali sigurno postaje još veća poslastica gledateljima. Zahvaljući seksi voditeljicama, naravno!
Šaroliko voditeljsko iskustvo

 

Promijenili ste dosta različitih televizijskih formata? Koji vam najviše odgovara?

 

Istina, iza sebe imam šaroliko voditeljsko iskustvo. Svaki format zahtijevao je dobru pripremu. Budući da mi je ovo već treća glazbena emisija koju vodim, mislim da mi i najviše odgovara jer sam na poznatom terenu. Glazbu pratim i privatno pa raspolažem s većim brojem informacija, tako da je na tom polju priprema kraća.

 

Međutim, u svakom ste bili jednako prpošni i radoznali?

 

Radoznalost je vrlina, pogotovo u mom poslu. Što više korisnih informacija imaš u glavi, sigurnije staneš ispred kamere i lakše ih prenosiš gledateljima.

 

Nakon angažmana u sportskom programu, nedostaju li vam možda nabildani nogometaši?

 

Nedostaje mi nogomet, a ne nogometaši. Moram priznati da u posljednje vrijeme imam sve veći afinitet prema sportu.
Opasna kad to zahtijeva situacija

 

Otkrijte čitateljima, kako vas muškarci mogu osvojiti? Jaguar u garaži, tigar u krevetu?

 

Osoba me može osvojiti ako bude svoja. Bez glume, glupih uleta, jer od toga imam averziju. Ljubav se dogodi spontano, bez prethodnog planiranja, zato je teško govoriti o nekakvim kriterijima. Najbitnije je da osoba posjeduje prave životne vrijednosti kao što su poštenje, odanost, upornost...

 

Imate li ikakvih sličnosti s prezimenjakom boksačem Matom?

 

Pa zar se ne vidi? Izgledamo kao blizanci, ha-ha. Mate je legenda! Izrazito sam ponosna što nosimo isto prezime. Takav se sportaš u Hrvatskoj neće ponoviti.

 

Dakle, opasna ste hardcore cura?

 

Krv nije voda, opasna sam kad to od mene zahtijeva situacija u kojoj se nalazim.

 

Kako se snalazite u glazbenim vodama ”VIP Music Cluba”? Volite li inače takvu vrstu glazbe? Koji su vam omiljeni pjevači?

 

Emisija je po meni pun pogodak. Televiziji je baš nedostajalo glazbe. Mislim da se dobro snalazim, a i izuzetno sam sretna da sam dobila priliku voditi ”VIP Music Club”. Glazbu koju vrtimo i sama inače slušam, tako da se pripremam sa zadovoljstvom jer i mene zanima kada izlazi novi album neke drage grupe.Uglavnom, spajam ugodno s korisnim. Od domaće glazbe izdvojila bih Hladno pivo, Vatru, Ninu Badrić, Olivera, a od strane Black Eyed Peas, Mary J Blige, Ninu Simone...

 

Kad ćete pustiti Lepu Brenu u eter? Popalila je Zagreb, sprema se i na Split?

 

“Preko mene mrtvog”, rekao je moj šef Hamed, kad su ga novinari upitali hoće li novi spot Ante Gotovca biti pušten u emisiji. Mislim da se i Lepa Brena može pridružiti Gotovčevima. Ona osobno nije moj izbor, onaj tko voli, nek izvoli, ali neka onda kupi njezin CD. Vrsta glazbe koju ona pjeva nije adekvatna za našu emisiju. Ako jednog dana odluči postati rockerica, tko zna, možda i bude.

 

Sigurno nećete propustiti njezin budući koncert?

 

Smijeh je jedino što imam kao odgovor na ovo pitanje. Poštujem svaku vrstu glazbe, pa tako i njezinu, ali kao što sam već rekla, ona nije moj izbor.

Iz povjerljivih izvora saznajemo da internetom kruži vaša snimka dok ste se sunčali u solariju? Zašto bogobojazne Hrvate tjerate na grijeh?

 

Ne postoji nikakva snimka, a i da postoji, u solariju se sunčam u kupaćem kostimu, tako da se nema što vidjeti što već nije viđeno...

 

A jeste li inače grješni?

 

Čovjek bez grijeha je Bog, a On je samo jedan.

 

J. J.
Izvor: slobodnadalmacija.hr
 

Objavljeno: Petak, 21 Kolovoz, 2009 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box