Svirke u cafe baru Nad Urom i dalje održavaju Riječku glazbenu scenu tjednom i vikendom

"Nad urom" je cafe bar na vrhu robne kuće Korzo s pogledom na cijeli riječki Korzo, a uz najpovoljnije cijene u gradu ovdje dođite uživati u najboljim rock ritmovima Riječkih glazbenika.
 
U četvrtak 21.03. Nad urom će nam se predstaviti GLAZBENA ŠKOLA BRUNE MIČETIĆA, poznatog riječkog gitarista koji djeluje u sastavima Keops te u Katarina Jurić Quartet-u.
Brunovi učenici predstavit će nam stečeno znanje kroz obrađivanje svjetski poznatih rock pjesama, a kroz večer će ih na bubnju pratiti bubnjar grupe Keops - Petar Jelušić. Nastup počinje od 20:30 te će trajati do 23:00h, a ulaz je kao i uvijek besplatan.
 
U petak 22.03. Nad uru nam dolazi još jedan odličan cover bend iz Rijeke, vesela ekipa koja se odaziva na ime METALIKA MOJ DOBAR DRUGAR!
Samo ime govori dovoljno o repertoaru ovog sastava, a podijelit ćemo s vama njihovo priopćenje za javnost jer bolje ne bi ni sami opisali što nas u petak čeka:
 
"Metalika moj Dobar Drugar je najbolji Metallica tribute bend iz Rijeke! Krasi ih žestoka, pomno probrana setlista uoči koje dolazi do upala vratnih mišića sviju prisutnih, vatra u očima, vjetar u kosi te slab karakter kad je riječ o odbijanju bisova. Svirka Drugara je iskustvo ravno bilo kojemu koje nudi Generalturist, za samo djelić cijene! Dođite i počastite Drugare svojim prisustvom. Ili pivom!"
 
Dakle sve je jasno, operite kose,navucite kožnjak i čizme i pravac zadnji kat robne kuće Korzo gdje će od 20:30h krenuti žestoka set lista sastavljena od najvećih hitova jednog od najvećih rock bendova svih vremena.
 
Ulaz je, kao i uvijek besplatan, vidimo se NAD UROM!
FACEBOOK http://www.facebook.com/pages/CAFFE-BAR-NAD-UROM/178135308945873?fref=ts