Absolut i Zigman pripremaju spektakularan show na Cro A Porteru

Umjetnost i kreativnost uvijek su predstavljali samu bit branda ABSOLUT. Sada je Absolut pokrenuo globalni projekt “Transform today” koji ujedinjuje već poznatu filozofiju povezivanja sa suvremenom umjetnošću, a istovremeno nudi nove kreativne interpretacije i poglede na nju.

Absolut je uvijek crpio inspiraciju iz transformativne prirode umjetnosti, a nova kampanja aktivno potiče tu transformaciju i pomiče granice kulturne scene, te potiče mlade umjetnike na razvoj vlastitog kreativnog talenta.
Transformacija svakodnevice kao misao vodilja globalnog projekta
Cilj projekta “Transform today” je inspirirati ljude da koriste svoj kreativni potencijal i istraže svoju sposobnost stvaranja nove budućnosti. Absolut je u sklopu ovog projekta tražio umjetnike odvažnog duha koji su posvećeni transformaciji vlastitog izražaja. Definirajući kulturni zeitgeist, umjetnici na projektu mijenjaju i razbijaju postojeće okvire, izazivaju konvencije i redefiniraju sami sebe kako bi postali nešto više.
 
U središtu kampanje su svi mladi ljudi koji u sebi imaju urođen Absolutov kreativni gen i vjeruju kako budućnost nije uklesana u kamenu -- Woodkid, dizajner, ilustrator, redatelj i glazbenik iz Francuske; Aaron Kobin, digitalni umjetnik iz Amerike; Yiqing Yin, mlada modna dizajnerica iz Francuske te Rafael Grampá, crtač stripova iz Brazila. Na lokalnoj razini, projektu će se priključivati domaći umjetnici koji će također dati svoj osobni dodir projektu.
 
Poznati modni dizajner izabran je kao predstavnik Hrvatske u globalnom projektu „Transform today“ koji je pokrenuo brand Absolut
 
Juraj Zigman poznat je po svojem izvanrednom dizajnerskom umijeću i vrhunskom showu kojim svake sezone oduševljava posjetitelje Schwarzkopf Cro A Portera. Niti ove sezone neće biti drugačije jer je svoju kreativnost povezao u zajednički globalni projekt s brandom Absolut te nam pripremaju spektakularni show na pisti Schwarzkopf Cro A Portera.
 
Absolut je pokrenuo globalni projekt “Transform today” koji ujedinjuje njihovu već poznatu filozofiju povezivanja sa suvremenom umjetnošću, a istovremeno nudi nove kreativne interpretacije i poglede na nju. S obzirom da umjetnost i kreativnost oduvijek predstavljaju samu bit branda ABSOLUT, suradnja s velikim kreativcem Zigmanom idealan je spoj. Zigman je odabran kao predstavnik Hrvatske u ovom globalnom projektu prema konceptu kojim je izrazio svoje viđenje Absolut „Transform today“ kampanje  i svoje osobne transformacije. Absolut i Zigman pripremaju do sad još neviđenu modnu priču u Hrvatskoj kojom će pomaknuti granice mode na novu razinu.
 
Svoj zajednički projekt Absolut i Zigman predstaviti će zadnjeg dana Schwarzkopf Cro A Portera, 12. travnja  nakon čega će uslijediti ekskluzivan završni Absolut party na kojem će biti predstavljem i Absolut Zigman koktel.
 
PRIKLJUČI SE I TI ABSOLUT i ZIGMAN PROJEKTU PUTEM FACEBOOKA i OSVOJI NAGRADE!
https://www.facebook.com/AbsolutHrvatska