Crnogorski bend Who See dobitnik nagrade MTV Best Adria Act

U konkurenciji u kojoj su još bili Elemental, TBF, MVP i Trash Candy, pobjedu na ovogodišnjem izboru MTV Best Adria Act odnio je crnogorski bend Who See.

Pale se baklje Kotor, Herceg Novi, ole ole oleeeeeeeee, mi smo šampioni! Od prvog trenutka smo znali da ćemo upravo mi dobiti MTV statuetu iz jednostavnog razloga što mi ipak trajemo na ovoj sceni punih 749 godina, a ovi iz konkurencije su tu maksimum 20-ak godina. Zahvalni smo MTV-ju i njihovim gledateljima, kao i svima koji su nam dali vjetar u jedra. Posebno se zahvaljujemo ljudima koji vole naš rap i koji nisu štedili ni prste ni miševe prilikom glasanja. Velika je ovo satisfakcija i nagrada za naš osmostoljetni trud u hip hop kulturi. Vole vas Noyz i Đed!, izjavili su Who See.
 
Ipak glasanju ovdje nije kraj! Sljedeća dva tjedna, od 15. do 29. listopada u ponoć Who See će se se boriti za novu titulu Best European Act. Nakon proglašenja najboljeg europskog izvođača 30. listopada, pobjednik će se nadmetati s drugim nominiranim izvođačima iz Latinske Amerike, Sjeverne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka za prestižnu titulu World Wide Act.
 
 

 
(izvor: mtv.com.hr)