Osmijeh se vratio u grad, u Opatiju!

Još su samo dva dana ostala do koncerta Balaševića i Panonske mornarice na Ljetnoj pozornici u Opatiji!

Mnogi od vas vjerojatno su primjetili brod postavljen na Korzu koji najavljuje plovidbu Đoleta  i njegove mornarice, a svi se veselimo suboti, kad ćemo zaploviti u ritmu starih uspješnica ovog vrhunskog umjetnika, a  konačno ćemo uživo čuti i neke nove skladbe ove prvoklasne postave.
 
Ostalo je još ulaznica, ukoliko ste u Rijeci posjetite Dallas music shop, u Opatiji ulaznice vas čekaju na prodajnim mjestima Festivala Opatija: Ljetna pozornica od 8,00 – 15,00 sati i ured Festivala Opatija M.Tita 101, od 15,00 – 20,00 sati. Na dan koncerta svoju ćete  ulaznicu moći kupiti na Ljetnoj pozornici od 16h. Ulaznice možete kupiti  i ne napuštajući klimatizirani ured, najdraži vam ljetni caffe bar ili rashlađeni dnevni boravak , u sustavu Eventima  -  www.eventim.hr.
 
Koncert počinje u 21 sat, a ulazi se za publiku otvaraju u 19 sati. Osobama mlađim od 7 godinama je ulaz slobodan, a za osobe s invaliditetom je osiguran zaseban prostor.
 
 
Olivera, Protina kći, Vasa i mnogi drugi značajni likovi čekaju vas već ove subote u Opatiji. Nove pjesme i nova scenografija, zaplovimo zajedno morem dobrih emocija jer osmijeh se vratio u grad. U Opatiju!