Snoop Dogg dolazi na Zrće

Veliki američki reper Snoop Dogg 10. će srpnja nastupiti na Zrću, na festivalu Fresh Island. Reper na Pag dolazi sa svojim novim imenom Snoop Lion, a otvorit će festival koji ove godine ide u specijalnom izdanju od 4 dana i noći od 10. do 13. srpnja u klubovima Papaya i Aquarius. 

Uz nastup Snoop Dogga, organizatori najavljuju bogati line up i nastupe za sva četiri dana festivala. Snoopov nastup na Zrću bit će jedan od ekskluzivnijih, jer se radi o nastupu za samo 3000 fanova.
 
Kao jedini hip-hop festival u Jugoistočnoj Europi, te jedini europski hip-hop festival na plaži Fresh Island će u četiri dana i noći pokušati predstaviti najbolje od hip-hopa, na četiri pozornice klubova Aquarius i Papaye. Uz nastupe svjetskih i američkih zvijezda svakog dana, festival će obilovati i nastupima poznatih DJ-eva i MC-a, te dnevnim „Boat“ i „After Beach Pool“ partyijima. Hip Hop fanovi moći će uživati i u različitim plesnim i muzičkim radionicama, projekciji filmova, extremnim sportovima na vodi, crtanju grafitta... 

Ulaznice se može kupiti isključivo u festivalskom izdanju (za sva četiri dana) po cijeni od 46 eura (345kn) na službenim stranicama www.fresh-island.org/ticket prenosi Monitor.hr.

Objavljeno: Subota, 9 Ožujak, 2013 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box