Match time te vodi na koncert MANU CHAO

Koliko puta Vam se dogodilo da vaša ekipa želi otići doma, a vama nikad nije bilo zabavnije u klubu? Ili, pak potpuno suprotno – sjediš na kavi, a tik do tebe sjedi osoba s kojom se gledaš i čekaš da se svemir poklopi i spoji te s njom na bilo koji mogući način?

Koliko god zvučilo nevjerojatno, ali svim vašim društvenim, ljubavnim, usudit ćemo se reći i socijalnim problemima došao je kraj.
Za sve nedoumice koje ste ikada imali o vašem potencijalnom partneru ili mogućem bliskom prijatelju, Match Time pronašao je savršeno rješenje. Ova aplikacija spaja ljude, ali ne na onaj način na koji ste navikli.
Naime, radi se o aplikaciji koja je napravljena na najvišoj, najtežoj, psihološki najzahtjevnijoj Myers&Briggs metodi. Match Time spojit će one koji su uistinu najkompatibilniji. Ali, da ne duljimo ili da ne hvalimo nešto što nećete htjeti nikada isključiti na svom prepametnom telefonu/iphone-u, samo škicnite web stranicu i uvjerite se zašto je Match Time aplikacija koja će postati neizostavni dio vašeg društvenog života.
https://www.facebook.com/MatchTimeApp
Iza ovog projekta stoji čitav tim specijaliziranih stručnjaka, svaki odgovoran za svoje područje razvoja. Nakon godinu dana rada na aplikaciji konačno smo dobili proizvod kakav smo i priželjkivali. Iako smo zadovoljni alpha verzijom i dalje radimo na usavršavanju aplikacije, rekao je jedan od dvojice idejnih začetnika projekta.
 
Na Match Time facebook stranici skupite najviše lajkova i osvojite besplatnu kartu za koncert Manu Chao!
Skinite aplikaciju Match Time na svoj iphone i uključite se u nagradnu igru u kojoj jedan muški i jedan ženski komentar koji skupe najviše lajkova osvajaju ulaznice.
Potrebno je samo dovršiti rečenicu koja počinje sa "match time je aplikacija za ... " i naravno aktivirati svoj fb team da lajkaju vaš komentar. Testirajte svoju kreativnost, zabavite se i uživajte u koncertu jeseni potpuno besplatno.
 
Join Match Time tribe, it's your natural vibe!
https://www.facebook.com/MatchTimeApp