U samo 5 minuta prodano 65 000 karata za koncert Rolling Stonesa u Londonu

Ukupno 65.000 karata za koncert Rolling Stonesa 6. lipnja u Londonu prodano je za 5 minuta, objavili su u petak organizatori koncerta u Hyde Parku.
"Prodali smo 65.000 karata čim je sustav dopustio prodaju. Da nam je sustav imao veću brzinu prodaje, možda bismo sve prodali za nekoliko sekundi", rekao je RobHallett iz AEG Live, tvrtke odgovorne za promociju koncerta. Karte su prodane po cijeni od 95 funti (110 eura)!!!

Londonski koncert je organiziran u sklopu turneje "50 and Counting", a Stonesi će ga odsvirati 44 godine nakon nastupa na istom mjestu.
 
"Imamo mnoge uspomene vezane uz Hyde Park tako da nismo mogli ni sanjati o boljem mjestu na kojem bismo svirali našim obožavateljima ovog ljeta", rekao jeMick Jagger.
Keith je rekao da se nada da će koncert biti "emotivno jak" kao onaj 1969. godine "Stvarno sam uzbuđen. Bilo je divno kad smo saznali da ćemo opet ondje nastupiti", dodao je.
Taj koncert 1969. odsvirali su samo dva dana nakon smrti svog istaknutog člana i osnivača Briana Jonesa, koji je nekoliko tjedana prije napustio Rolling Stonese.
 
Rolling Stonesi su najavili će svoju turneju "50 and counting" početi u Los Angelesu, zasad je datum još neutvrđen, a zatim će 5. svibnja svirati u Oaklandu, u Kaliforniji, i osam drugih gradova među kojima su Toronto i London.
Stari rockeri, koji su na svojoj mini-turneji prošle godine održali rasprodane koncerte u Londonu i New Yorku, najavili su i da će imati središnji nastup na najvećem britanskom glazbenom festivalu Glastonbury 29. srpnja.
U povodu 50. obljetnica skupina je objavila i kolekciju najvećih hitova, dokumentarni film, knjigu fotografija i potom potkraj ožujka proširila glas na svojim web stranicama o novim koncertima.

Objavljeno: Subota, 6 Travanj, 2013 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box