Devijantno ponašanje: Muškarac uhvaćen u narodnjačkom klubu kako pere ruke poslije upotrebe wc-a

Gosti su ostali šokirani kad su ugledali muškarca kako upotrebljava onaj element pokraj wc-školjke za koji nitko nije bio siguran čemu služi

Slavonski Šamac - Devetnaestogodišnji I. F. teže je ozlijeđen kad je na njega nasrnula skupina muškaraca koji su bili šokirani što je mladić odlučio oprati ruke nakon obavljanja nužde. Mjesto je događaja lokalno elitno okupljalište ljubitelja narodne glazbe i alkoholiziranih maloljetnica u kojem postoji jasno definiran obrazac kulturnog ponašanja. Sve je počelo kad je I. F. nakon upotrebe nužnika odlučio oprati ruke, no tad su se otvorila vrata i svi su posjetitelji ostali šokirani neobičnim prizorom.
 
 
Odmah sam znao da je peder – prisjetio se R. N., vlasnik kafića, koji je odmah dohvatio bejzbol-palicu, poznatiju pod nazivom knjiga žalbe, i potrčao prema mladiću.
U pohodu mu se pridružilo i ostalih 20 posjetitelja toga elitnoga kluba koji su se šakama, cipelama i bocama pobrinuli da mladić više ne ponovi takvu glupost. Njih najviše zabrinjava što bi se moglo pročuti da je homoseksualac posjetio njihov klub, a to bi im ozbiljno narušilo ugled u okolnim selima.
 
Oduvijek sam znao da je peder, svi njegovi prijatelji piju pivo, a on samo ledeni čaj. Mislim kako će mu ove batine pomoći da razmisli o svojoj seksualnoj orijentaciji – rekao je L. B., jedan od sudionika tučnjave.
Iako se još nije proširio loš glas, vlasnik je odlučio ukloniti slavinu iz zahoda, čisto iz opreza.
 
 
 
Izvor: www.news-bar.hr