David Morales na Zagreb Foam festivalu

Zagreb Foam fest dobio je svoje prvo DJ ime koje će nastupiti 28. svibnja u zagrebačkoj Areni. Radi se o dobro nam znanom Davidu Moralesu!

Prvi veliki pjena party u Areni ponuditi će ogromnu količinu pjene, vrhunske scenske i svjetlosne efekte, te DJ program koji se još drži u tajnosti. David Morales je svoj nastup potvrdio na svojoj službenoj stranici, a od organizatora smo dobili potvrdu da će kompletni glazbeni program uskoro bit objavljen javnosti. 

David Morales je jedan od najzvučnijih i najpoznatijih house DJ-a, vlasnik je Grammyja i brojnih drugih nagrada. Trenutno radi na novom albumu koji bi trebao izaći u narednim mjesecima, a dotad uživajte u videu njegovoj najvećeg hita, "Needin U".

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti na svim prodajnim mjestima u sklopu sustava Eventim po cijeni od 200 kn za parter i tribine, dok su VIP ulaznice na raspolaganju po cijeni od 300 kuna do 01. svibnja te 350 kuna na sam dan događaja.

D. Gojković

Objavljeno: Srijeda, 6 Travanj, 2011 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box