Jessie Ware stiže na proljeće u zagrebačku Tvornicu

Jessie Ware je trenutno jedna od najzanimljivijih britanskih pjevačica. Njezine pjesme nerijetko povezuju s ikonama poput Sade ili Annie Lennox, a u Tvornici Kulture 20. ožujka 2013. izvest će svoj debut album “Devotion”.

Tri singla sa spomenutog albuma, “Running”, “Wildest moments” i “Night light” (posljednji se nalazi trenutno na našoj stranoj top listi, op.a) svakim danom osvajaju sve više slušatelja i glazbenih urednika. Jessie Ware u Zagrebu će nastupiti s bendom, što je idealna prilika za publiku iz Hrvatske i okolnih zemalja jer čast njezinog nastupa nije dobio niti jedan drugi grad u regiji.
 
Album “Devotion” izdala je 20. kolovoza ove godine, a ubrzo je osvojio i nominaciju za utjecajnu glazbenu nagradu Mercury Prize. Odličan uspjeh ostvario je i na glazbenim ljestvicama jer je odmah ušao u prvih pet albuma! Najpopularniji singl “Wildest moments” već je skupio gotovo 5 milijuna pogleda, a sva tri službena singla često možete čuti na popularnim hrvatskim radijskim stanicama.
 
Njezin opojan i senzualan vokal gotovo da ne traži nikakvu vizualnu “podlogu”, baš kao i u slučaju Sade Adu, ali Jessie Ware je ljepotica s urbanim stilom i stavom kojem bi mogle zavidjeti mnoge komercijalnije zvijezde.
 
Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti već od srijede ujutro, 7. studenog, putem web stranice http://tickets.jessieware.com po cijeni od 110,00 kn ali u prodaji će biti SAMO 110 takvih ulaznica. Standardna prodaja kreće u petak, 9. studenog u Rockmarku, Tvornici kulture, Tisak media centrima i na svim ostalim prodajnim mjestima u sustavu Eventima po cijeni od 160,00 kn.
 
 

 
 

(izvor. dnevnik.hr)

Objavljeno: Ponedjeljak, 5 Studeni, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box