Bomba Igre - odmor od vaše svakodnevnice

Web je bogatiji za još jednu stranicu s za flash igre koju su pokrenuli mladi Riječani u nadi da će se probiti na tržište naše regije.
Portal Rep.hr već je objavio intervju sa Markom Blažekovićem, jednog od dvojca koji stoje iza projekta a koji ističu kako se njihov portal sa igrama razlikuje od ostalih po svom profesionalnijem i kvalitetnijim pristupom.
Cilj projekta je proširiti se na čitavu regiju te privući ozbiljnije oglašivače, istaknuo je Marko te dodao kako se njihova stranica razlikuje od ostalih po kvalitetnom dizajnu, neiritiranju korisnika gomilama reklama, te pažljivim izborom kvalitetnih igara.
Marko u intervjuu za Rep.hr ističe kako su već radili na pokretanju regionalnog kupoprodajnog projekta SveNaNetu.com i Izlasci.net te prvog hrvatskog RSS agregatora Maggare.com koji je ujedno dobio i VIDI TOP 10 nagradu u mobilnoj kategoriji.
Cijeli intervju možete pročitati na portalu Rep.hr, a mi vam preporučamo, ukoliko imate viška vremena, da posjetite BombaIgre.com, gdje ćete sigurno naći neku igru za sebe ili možda vaše klince.