Invazia prebačena za 12. rujna!

Nakon godinu dana Invazia se vraća u open-air izdanju. Zbog loše vremenske prognoze Invazia se odgađa u subotu 12. rujna. U slučaju ponovne kiše koja je spriječila prvi dogovoreni datum, 12. rujna biti će pripremljen šator.

 

Za sve ljubitelje elektronske glazbe, Invazia priprema na dva stagea uz zagrebački Savski nasip kod Jankomirskog mosta pravi spektakl od dvanaest sati vrhunske glazbe. Kao svake godine, Invazia ugosti poznata imena domaće i inozemne elektronske estrade. Najveće zanimanje pretpostavljamo kako će izazvati lijepa i mlada Beograđanka Ivee, inaće profesorica violine koja se nakon ponoći pretvara u hard techno damu. Uz nju u Industrijskoj Zoni nastupaju još Teo Harouda, Kiki, F.O.R.M. live, Hadji, SHP Techno Crew, Matija Marinić, Sheriff i Zoky. Dok u Bondage Zoni du Kibz i Dfndr iz Subotice, Zero, Lemon Inc., Cet, Chop, Tom Spock, Liquid Level live, Examine live i Davor O. live.

 

Cijeli spektakl počinje u 19 sati, a završava u 7 sati ujutro. Ulaz je do 22 sata besplatan, a kasnije se naplaćuje 30 kuna.