Moda i Zdravlje

"Širok osmeh, dijamantan zub..."

Sve je počelo 90-tih godina u Sjedinjenim Američkim Državama, kada si je slavni hip-hoper Flavor Flav, iz grupe Public Enemy, na kompletno zubalo dao ugraditi zlatnu presvlaku – tzv. "grillz".

Zašto popularne "uggsice" nisu otporne na kišu?

Te divne čizme, takozvane uggsice napravljene od ovčje vune, apsolutno su savršene... Osim ako ih imate na nogama kada pada kiša ili snijeg.

Volani, pruge i traper za modnu 2010.

Sveprisutnost trapera u nadolazećim sezonama potvrđuju i stilisti koji čak predlažu kombiniranje nekoliko različitih nijansi tog materijala.

Zadnje pripreme za savršen noćni provod

Nemojte dopustiti da vam izgled pokvari raspoloženje, na vrijeme napravite plan, prođite listu i savršeno dotjerane i smirene krenite u noć.

Yayine slike na narukvicama

Dok matični joj Jinxi kuhaju nove zimzelene Jadranka Ivaniš Yaya ne ljenčari; frontgirl banda, akademska slikarica i dizajnerica unikatnog nakita najavljuje novu ediciju osebujnih narukvica pod nazivom "Jedan - Devet".

Konačno, pilula za ženski orgazam?

U istraživanju žene koje su uzimale flibanserin imale su 50 posto vieći broj seksualno zadovoljavajućih iskustava.

10. jubilarni Ornel Fashion Incubator

Danav14. studenog 2009. godine od 16:30 sati, u showroom Zorana Mrvoša na adresi Radićeva 15/I, je održano snimanje dokumentarnog filma koje je zamišljeno kao retrospektivni razgovor između modnih dizajnera i ljudi iz modnog svijeta na temu njihovih mladih kolega koji su sudjelovali na svim dosadašnjim INCUBATORIMA u Osijeku. Navedeni dokumentarni film je svojevrsna najava ovogodišnjeg FASHION INCUBATORA.

XXL majica kazna za golišave učenice

Dok su u Medicinskoj školi uveli »aseksualne« XXL majice kao kaznu za razgolićene djevojke, u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi ne reagiraju na ekstremne frizure, jer dopuštaju učenicima da kroz frizuru iskažu svoju individualnost.

GOODBYE MY LOVE...

Nova sezona često znači i novi početak. Zatvaranje jednih vrata i kretanje prema novima koja tek treba odškrinuti i pogledati što je iza njih. Sav onaj poznati svijet čini se dalekim, iščezavanjem posljednjih zraka sunca osjećaji postaju sve intenzivniji. Naleti tuge miješaju se s osjećajem slobode, a osmijeh na licu prekriva zabrinutost koja dolazi s novim i nepoznatim.

Alkohol kao motivator za tjelovježbu?

Istraživači s University of Miami su proveli studiju koja sugerira da su osobe koje konzumiraju alkohol sklonije tjelovježbi nego osobe koje uopće ne piju alkoholna pića.

Udruženi sadržaj