Inspektor Bajro

Inspektor Bajro istražio Shine Bar

Novootvoreni Shine bar, smješten u samom srcu poluotoka s pogledom na rivu, postao je u kratkom vremenu IN mjesto za mlade zadrane i one koji se tako osjećaju.

Inspektor Bajro istražio Kult Caffe Bar

ČINJENICE: Najdugovječniji kafić u Zadru. U samom je srcu grada i već generacijama mjesto za druženje i izlazak. Mjesto sa ogromnom terasom i premalim unutarnjim prostorom. Ljeti prepun Zadrana ali i turista, a posebno u vrijeme varoške fešte i noći punog mjeseca.

Inspektor Bajro istražio disco club Arubu

ČINJENICE: Pričajući o disco clubu „Aruba“ ne možemo se oteti dojmu da je to zasigurno jedan od najvećih pulskih „wanna-be“ clubova. Iako je riječ je o klubu koji bi definitivno mogao biti na vrhu ljestvice mjesta za izlazak Pule i okolice, nekom čudnom filozofijom ovdje se uvijek radilo o „vuci-potegni-nategni“ kombinacijama koje su sam klub znale u blicevima voditi na prvo mjesto popularnosti, da bi ga zatim spuštale na prosječan nivo ili čak ostavljale praznim.

Inspektor Bajro istražio klub Uljanik

ČINJENICE: Upuštajući se u priču o pulskim klubovima i mjestima za izlazak prvi koji vam pada na pamet je svakako Klub Uljanik. Kultno mjesto okupljanja ne samo mladih ljudi, nego i starijih generacija, koje su vjerni posjetioci Uljanika vjerojatno još od svojih tinejđerskih dana. Pričamo o najdugovječnijem pulskom klubu, koji uz manje stanke u radu postoji od 1965. godine.

Inspektor Bajro istražio Mirage bar

ČINJENICE: Mirage je jedan od najpopularnijih kafića na Kantridi. Relativno mlađahan, s nepune 2 godine rada, Mirage je postao omiljeno mjesto u ispijanju jutarnjih i popodnevnih kavica, a večer se pretvara u kafić omiljen među riječkim mlađim i starijim šminkerima.

Inspektor Bajro istražio Mango bar

Mango bar, koji je smješten u popularnom kvartu Diklo, maleni je kafić/klub sa velikom terasom koji ima nešto posla ljeti, kad turisti navale, no zimi to je pusto mjesto. Čudna ekipa koja se tamo skuplja u najmanju ruku pobudit će u vama sumnje gdje ste zalutali,a još kad čujete pokoju cajku iz zvučnika bit ćete sigurni da ste zalutali.

Inspektor Bajro istražio porečki klub Byblos

ČINJENICE: Byblos je smješten u Poreču, točnije u Zelenoj laguni. Upravo blizina ovog kluba sa slovenskom i talijanskom granicom čini ga lako dostupnom ne samo domaćim posjetiteljima (kojih ima ne samo iz Istre, nego često pristižu i gosti iz raznih dijelova Hrvatske) nego i strancima željnim dobrih partyja.
 

Inspektor Bajro istražio Monvi centar - Rovinj

Cilj je obogatiti ponudu noćnog života Rovinja i Istre po uzoru na talijanska i španjolska turistička odredišta. Turistima koji posjećuju naše krajeve nije dovoljno ponuditi sunce i more. Treba im ponuditi nešto više, a taj zadatak odrađuje Zabavni Centar Monvi.

Inspektor Bajro istražio klub Garden

Prošle je godine najprodavaniji engleski časopis "The Sunday Times" uvrstio Zadar na listu Top 100 ljetnih destinacija u svijetu. Uz sve navedene razloge zašto treba posjetiti Zadar, od povijesnih lokaliteta, čistog mora, gastronomije i dr., naveden je i klub Garden.

Udruženi sadržaj