GroupON

Coca-cola po prvi puta "otkriva" svoju formulu

Američki proizvođač bezalkoholnih pića Coca Cola prvi će put izložiti tajnu formulu na temelju koje nastaje njezin najpoznatiji proizvod. No posjetitelji izložbe u muzeju Svijet Coca Cole u Atlanti ne trebaju se previše nadati: u muzeju će biti izložena samo metalna kutija u kojoj se čuva recept. Ipak, i to je nešto jer ta kutija od 1925. nije izašla iz sefa u kojem se čuva u jednoj banci u Atlanti, priopćeno je iz Coca Cole.

Dubioza Kolektiv, Gustafi i Diskurz na dočeku Nove na Korzu

Kao i svake godine riječke gradske vlasti su prve u Hrvatskoj najavile tko će za doček Nove godine zabavljati stanovnike i goste grada na Rječini. To su, po principu za svakog ponešto, regionalne zvijezde Dubioza kolektiv, rasplesani Gustafi i mlade riječke punk-rock snage koje se odazivaju na ime Diskurz.

Gibonni na dočeku 2012. u Opatiji

Između četiri ponude za doček Nove 2012. godine, najpopularniji hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni je odabrao Opatiju, u koju se vraća nakon skoro 10-godišnje pauze, javlja Novi list.

Erotska vina: Jebežljivec i Kitokret

Pogledom na ambalažu možda će već na vas djelovati neka osjetila, ali kad ih se okusi - hormoni rastu! Vino je poznati afrodizijak. No pojedine sorte imaju jača afrodizijačka svojstva. Dva najpoznatija hrvatska vina za buđenje hormona su međimurski Jebežljivec i kutjevački Kitokret. Zgodna imena, šta ne?

Udruženi sadržaj