KvarnerFest - doživi, osjeti, okušaj i zabavi se na riječkoj Delti

Srijeda, 13 Svibanj, 2015

Ulaz na festival svakog dana do 19:00h besplatan za sve posjetitelje. Ulaz nakon 19:00h naplaćivat će se 30,00 kn dnevno, a paket ulaznica za 5 dana festivala iznosi 100,00 kn.
Paketi ulaznica uskoro u pretprodaji, broj ograničen. 
 
 
 

13.5.2015. – SRIJEDA – Halid Bešlić

halid 1Za otvorenje i svoju publiku u Rijeci Halid Bešlić je pripremio „best of“ onoga što već trideset godina uspješno stvara i interpretira uvijek iznova osvajajući novu publiku.
Njegovi veliki hitovi poput pjesama „Prvi poljubac“, „Tešanj“, „Miljacka“ ili „Malo je malo dana“ standardi su repertoar svake dobre zabave no ne pruža se često prilika da ove stihove možete zapjevati skupa s velikim Halidom.

13.5.2015. – SRIJEDA – Opća Opasnost

OpcaOpasnost1Opća opasnost zasigurno drži tron hrvatske rock scene i svakim novim nastupom potvrđuje da je jedan od najboljih hrvatskih banova, te će zasigurno i ovaj put oduševiti riječku publiku i pripremiti pravi rock spektakl.
Nema sumnje da će se na repertoaru naći hitovi „Vrati se na svjetlo“, „Uzalud sunce sja“, „Virtualni novi svijet“, „Pobjeg’o sam“, „Tvoje ime čuvam“ i mnogi drugi.

14.5.2015. – ČETVRTAK – Željko Joksimović

joksimović1Jedan o najpopularnijih i najboljih muških vokala na sa područja balkana priredit će nezaboravnu večer na Kvarnerfestu. U širokom glazbenom repertoaru sigurno će se naći hitovi „Nije ljubav stvar“, „Nesanica“, „Leđa o leđa“, „Lane moje“ , „Ljubavi“, „Libero“ i mnogo drugih.

14.5.2015. – ČETVRTAK – Kiril Djaikovski DJ set

 

15.5.2015. – PETAK – Severina

severina1Na radost mnogobrojnih obožavatelja Severina će održati koncert u petak 15.svibnja 2015. Svojom karizmom i uspjesima svaki put iznova potvrđuje da je jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni kojoj s razlogom pripada status nacionalne zvijezde!
Njene najpoznatije pjesme su: „Tvoja prva djevojka“, „Dalmatinka“, „Trava zelena, „Djevojka sa sela“, „Virujen u te“, „Pogled ispod obrva“, „Gas, gas“, „Tridesete“, „Brad Pitt“, „Uzbuna“, „Dobrodošao u klub“, „Uno momento, „Generale“ i mnoge druge.

15.5.2015. – PETAK – Belfast Food

belfastfood1Belfast Food glazbena grupa nastala je na utjecaju irske glazbe i počastit će svoje obožavatelje hitovima „Van iz grada“, „Šorki stari grad“, „Mate i Matilda“ i raznim drugima.

16.5.2015. – SUBOTA – Ivan Zak

ivanzak1Pripremili smo Vam subotu za pamćenje. Ivan Zak, izvrstan izvođač i kompozitor izvest će svoje hitove popust „Tetovaža“, „Naučila si me“, „Škripi veza“, „Obriši suze“ i mnoge druge. Zaraznom glazbom rasplesat će sve prisutne.

16.5.2015. – SUBOTA – Goran Bare & Majke

bare1Karizmatični roker, jedini i neponovljivi Goran Bare dolazi uz pratnju svojih Majki. Svoju vjernu publiku i ovaj put će na svoj jedinstven način provesti kroz energično rock putovanje puno nabijenih emocija i kroz koje će izvesti poznate hitove poput „Teške boje“, „Pozovi me u noć“, „Vrijeme da se krene“, „Mene ne zanima“ te mnoge druge.

16.5.2015. – SUBOTA – The Beatles Revival Band

revivalband1Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova održali su na stotine koncerata uveseljavajući fanove i publiku diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije. Publika će imati priliku uživati u hit pjesmama Beatlesa.

17.5.2015. – NEDJELJA – Jole

jole1Popularni i legendarni Jole zatvara Kvarnerfest. Budite dio najveselije atmosfere uz hitove „Jednina i množina“, „Odijelo“, „Sve su žene lijepe“ i mnoge druge pjesme.
Jole je u Rijeci uvijek rado viđen gost i svakim svojim nastupom jamči dobar provod, čime iznova privlači publiku kad god se pojavi.

17.5.2015. – NEDJELJA – Brkovi

brkovi1Brkovi su hrvatski turbofolk-punkrock sastav iz Zagreba. Udaljene žanrove su duhovito spojili u melodioznu cjelinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala. Njihove prostodušne tekstove prožima izravan svirački stil koje nikako ne smijete propustiti.
 

 
 
Više potražite na www.kvarnerfest.com