Let 3, Franka Batelić i Connect na Ritmu Mladosti - Studentskom danu Zagreba

U petak 15. i u subotu 16. lipnja, na Studentski dan grada, Zagreb će ugostiti veliki zabavno–sportski događaj RITAM MLADOSTI. Prva potvrđena imena ove dvodnevne manifestacije na trgu Bana Josipa Jelačića su: LET 3, mlada glazbenica na trenutnom boravku u Americi Franka Batelić i zaprešićka grupa nominirana za nagradu Porin - Connect.

Dvodnevni događaj zamišljen je kao druženje za sve školarce, studente, ali i ostale građane grada Zagreba i okolice. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti, mini turnira i natjecanja, a sve će kulminirati velikim glazbenim spektaklom na kojem će od 19 sati, u petak i subotu nastupiti veliki broj vodećih glazbenika hrvatske glazbene scene. Svi programi kao i koncert besplatni su za sve posjetitelje.

“Pozivam sve na RITAM MLADOSTI najveći glazbeni događaj u Zagrebu ovog proljeća. Dugo me nije bilo u Hrvatskoj i jedva čekam povratak među publiku. “– izjavila je Franka Batelić ususret nastupu na RITMU MLADOSTI

 

Objavljeno: Četvrtak, 24 Svibanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box