Sol Republic slušalice su u Hrvatskoj - čvrstoća i kvaliteta zvuka koju koristi i DJ deadmau5

Inovativne premium Sol Republic slušalice su modno osvještene slušalice koje pružaju nevjerovatan zvuk i nude nenadmašnu čvrstoću, kvalitetu izrade te vrhunski dizajn za cijenu koju si svaki ljubitelj glazbe može priuštiti.

SOL REPUBLIC je brand posvećen unapređivanju ljudskih života tako što pruža mogućnost ljudima da glazba uđe u njihove živote kroz visoko kvalitetne slušalice. Osnovan od strane veterana potrošačke elektronike Kevina Lee-a, Scott Hix-a i Seth Combs-a, ekipe koja dijeli viziju da odličan zvuk mora biti dostupan svakome. SOL REPUBLIC se sastoji od glazbenih fanatika koji razvijaju proizvode iz temelja da bi audio slušalice koje izgledaju odlično, zvuče odlično i da ljudi osjete razliku koju neće naći nigdje na tržištu. Više nego samo slušalice SOL REPUBLIC slavi ljude koji čine glazbu, vole glazbu i koji su život posvetili glazbi. Zalažemo se za stvaranje društva u kojem su ljubitelji glazbe, sportaši i svi sanjari dobrodošli dodati glas svojim idejama i gdje su svi dobrodošli podijeliti svoj zvuk.
Nudi se AMPS linija In-Ear slušalica(AMPS i AMPS HD) i TRACKS linija On-Ear slušalica (TRACKS, TRACKS HD, TRACKS ANTHEM).
Na svim TRACKS modelima je moguće mijenjati headband-ove i kablove. Headband-ovi se nude u raznim bojama koje možete kupiti ovisno o vašim željama pa ih možete mijenjati tako da i vaše slušalice pašu uz vaš modni stil koji ste zamislili za svaki pojedini dan. Rađeni su FlexTech tehnologijom pa ih je praktički nemoguće slomiti! Kablovi dolaze isto tako u raznim bojama. Imaju ugrađeni mikrofon i pašu uz sve uređaje koji imaju 3.5 mm ulaz kao što su naprimjer tableti i mobiteli.
 
Sve modele možete pogledati na službenim stranicama Sol Republic-a: http://www.solrepublic.com/
 
U Hrvatskoj Sol Republic možete kupiti u poslovnici Instar informatike ili preko web trgovine: http://www.plusminus.hr/
 
Sol Republic koriste:
Steve Aoki
Lil Jon
Benny Benassi
La Riots
Erik Ellington
Xzibit
deadmau5