34. izdanje Ri Rock festivala posljednje

Ovogodišnji, 34. po redu Ri Rock održat će se 7. i 8. prosinca u Klubu Palach, a najavljen je kao posljednji Ri Rock festival što je indirektna referenca na tekuću godinu, 2012., za koju se već duže vrijeme vežu priče o velikim promjenama, smaku svijeta i novim počecima.

Osim što se na taj način htjela postići veća zainteresiranost građana za ovaj kultni festival, ovo je na neki način i podsjetnik na hitno buđenje iz letargičnosti u koji je svijet zapao, te svojevrsna poruka da, ipak, nema odustajanja.
 
U goste prvog dana ovogodišnjeg festivala dolazi poznati osječki punk rock bend Gužva u šesnaestercu, dok će drugi dan svojim prisustvom uveličati riječka industrial-rock atrakcija One Piece Puzzle.

I ove godine festival je u duhu natjecateljskog karaktera pa će se tako za najbolje od najboljih naći i primamljive nagrade. Tako prvoplasirane očekuje bon u iznosu od 1500 kn, drugoplasirane 1000 kn, a trećeplasirane 500 kn koje će moći iskoristiti u Music Centru.
 
 

 
O pobjednicima će odlučivati glasovi publike i žiri sastavljen od članova Udruge Ri Rock te predstavnika Music Centra. Pobjednici će biti objavljeni na kraju druge večeri festivala. Prijava (prijavnica: http://rirock.org/prijavnica-za-34-ri-rock-festival-2012/) za ovogodišnji festival može se izvršiti do večeras, 16. studenoga, u ponoć, a objava odabranih bendova biti će poznata u ponedjeljak, 19. studenoga na službenim web stranicama Udruge Ri Rock. 

Ulaznica za jedan dan festivala moći će se kupiti u pretprodaji po cijeni od 25 kn dok je cijena dvodnevne ulaznice 40 kn. Osim toga u pretprodaji će se moći kupiti i Ri Rock paket koji u iznosu od 90 kn uključuje dvodnevnu ulaznicu, majicu i bedž. Za to će, na riječkom Korzu, biti postavljen štand u periodu od 3. do 7. prosinca. Na dan festivala cijena jednodnevne ulaznice iznositi će 30 kn dok će cijena dvodnevne biti 50 kn.

Objavljeno: Petak, 16 Studeni, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box