Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2011! (Varaždin-Slavonski Brod-Pula)

Tvrtka Thorax Promotion Vam ponosno predstavlja nastavak izuzetno uspješnog projekta s kraja prošle godine - " ĐORĐE BALAŠEVIĆ & PANONSKA MORNARICA TOUR 2011" !!!

Nakon tri nezaboravna i spektakularna vikenda kojima je obilježen kraj protekle godine, nakon Osijeka, Splita i Zagreba te ispunjenih Arena, projekt "Đorđe Balašević & Panonska mornarica Tour 2011" dovodi najpopularnijeg pjevača, pjesnika i redatelja ove regije u tri hrvatska grada: Varaždin, Slavonski Brod i Pulu!

Ono što je vidjela publika u Osijeku, Splitu i Zagrebu, sada će vidjeti i hrvatska publika u spomenuta tri grada. Bit će to večeri za pamćenje u kojima će se Đorđe Balašević predstaviti kao nenadmašni ljubimac svih generacija, u kojima će svoje nezaboravne skladbe Đole otpjevati zajedno s publikom onako kako samo on to zna, u kojima će publika vidjeti na djelu sjajni band "Panonska mornarica" i u kojima će se Balašević publici predstaviti i kao redatelj svog filmskog prvijenca, filma "Kao rani mraz", filma koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Svi podaci o ulaznicama, kao i sve dodatne informacije glede Toura bit će obznanjeni za koji dan.

 

           
 

Objavljeno: Subota, 16 Travanj, 2011 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box