Sensation White oduševio Beograd, spominje se Zagreb kao domaćin

Najpoznatija svjetska dance atrakcija Sensation Innerspace oduševila je više od 11 000 rasplesanih posjetitelja u bijelom. Čaroban osjećaj pozitivne energije već na samom ulasku u Arenu govorio je da će se na Sensationu dogoditi nešto spektakularno. Arena je pretvorena u mjesto iz bajke, najbolja svjetska produkcija posjetiteljima je davala osjećaj da se nalaze na nekom drugom planetu, da su posebni i začarani.

Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell više od sedam sati publiku su držali rasplesanom, sretnom i punom energije.

Svjetski spektakl Sensation u skorijoj bi budućnosti mogao posjetiti i Zagreb na radost mnogih ljubitelja ovog posebnog događaja, od kojih je velik dio njih i sam bio u beogradskoj Areni. Rasplesane se moglo vidjeti i mnoge osobe iz društvenog života Hrvatske.

Sve informacije o Sensation spektaklu potražite na www.sensation.com.

Objavljeno: Utorak, 15 Svibanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box