Discotheque Riva predstavlja Faithless Sound System ovoga ljeta u Splitu!

Open-air spektakl pokrenut prošle godine na splitskoj Rivi dobio je simboličan naziv: Discotheque Riva! Potvrđena su gostovanja Fathless Sound Systema, Jamesa Zabiele, Fedde Le Granda, Felix Da Housecata i Pere Fullhousea.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg nastupa Carla Coxa na splitskoj rivi, ovogodišnji projekt Discotheque Riva predstavlja bolji i spektakularniji program, a organizator, tvrtka Ritmika, potvrđuje da su karte za spektakl od danas, 15. travnja u prodaji putem Eventima.

Splitska će riva 12. kolovoza iznova postati najveća otvorena diskoteka na svijetu. Uz more, pod zvijezdama na ekskluzivnoj višeetažnoj pozornici, uz, u nas, neviđeni razglas i laserski show.

Glazbeni program predvodi Fathless Sound System, live varijanta Sister Bliss i Maxija Jazza u nešto drugačijoj verziji od njihovih koncertnih nastupa, koji postaju prošlost. 

 

 

Publiku će na splitskoj Rivi zabavljati i nizozemski DJ Fedde le Grand koji će ekskluzivno predstaviti Takeover show. DJ Fedde le Grand je publici poznat još od 2006. kada je izbacio svoj veliki hit "Put Your Hands Up for Detroit“, a nakon čega je nastavio kontinuirano osvajati vrhove svjetskih top ljestvica izvanrednom produkcijom i remiksevima.

Discotheque Riva će ugostiti i pionira klupske glazbe, američku house i electro ikonu, Felix da Housecata, poznatog publici još iz 1987. kada se predstavio sa hitom "Phantasy Girl“, nakon čega su uslijedila brojna izdanja od kojih posebno ističemo "Kittenz and Thee Glitz“. "Forefather of Chicago House Scene“, kako inače nazivaju Felixa koji je umjetničko ime dobio po liku iz crtića Felix the Cat, diplomirao je medije i komunikaciju, a najveću popularnost dobio je remiksima koje je radio za Madonnu, Britney Spears, Pet Shop Boys, Kylie Minogue i dr.

Nastupiti će i predstavnik nove generacije, trenutno najpopularniji britanski DJ, britansko "čudo od djeteta“ koje svojim nastupom oduševljava publiku širom svijeta – James Zabiela. Zabiela se u posljednje vrijeme može pohvaliti novim miks albumom iz serijala "Master Series“, a tu je i nekoliko kolosalnih izdanja poput "Perseverance“ i "Phaser Fire“.

Kao zanimljivost ovogodišnjeg spektakla najavljuje se i da će otvorenje Discotheque Riva 2011. odraditi pobjednik natjecanja "DJ BATLLE“ Otvorenog radija za najboljeg hrvatskog DJ-a 2011.

DJ Pero FullHouse, jedan od pionira hrvatske klupske scene, jako dobro poznat domaćoj publici po eklektičnom odabiru glazbe kao i po vrhunskoj tehnici miksanja, ujedno i rezidentni DJ projekta Discotheque Riva zatvoriti će ovaj spektakl.

Organizatori najavljuju da će ovogodišnji disco spektakl na splitskoj rivi privući više od 20 tisuća posjetitelja. Riva će ovom prilikom biti podijeljena u nekoliko zona unutar kojih će više od 20 ugostiteljskih objekata ponuditi bogat izbor hrane i pića tijekom cijele noći. Najbolji užitak u svim nastupima jamči se rasplesanima unutar Golden Circlea, svojevrsne fan zone koja je smještena uz stage.

Ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su od 15.travnja putem Eventima. Cijena ulaznica do 1. lipnja ili isteka zaliha iznositi će:

Golden circle: 350,00 kn

Sektor A: 150,00 kn

Sektor B: 75,00 kn.

Nakon 1. lipnja cijene ulaznica su: 400,00 kn (Golden circle), 200,00 kn (Sektor A) te 100,00 kn (Sektor B), dok će tjedan dana prije koncerta iste iznositi 500,00 kn (Golden circle), 250,00 kn (Sektor A) i 125,00 kn (Sektor B).

 

D. Gojković

Objavljeno: Petak, 15 Travanj, 2011 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box