Umjesto Martina Solveiga, Chuckie na Umaginationu

Francuski DJ Martin Solveig otkazao je nastup na ovogodišnjem Umaginationu uz veliko žaljenje. Naime, Solveig je domaćin i službeni DJ prestižne dodjele nagrada MTV Movie Award, koje su u isto vrijeme održava u Los Angelesu. 

Organizatori su u kratkom vremenu uspjeli organizirati dolazak još jedne velike zvijezde – DJ Chuckiea. On će se tako na ovogodišnjem Umaginationu od 01. – 03. lipnja 2012. na ATP Dance Areni pridružiti Axwellu, Deniz Koyu, te Marko Sonke i Sven Kirchoff ENVY MY MUSIC.

Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja.

Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako i član njegove obitelji Subliminal. Njegovi su hitovi poput Aftershock I Let’s The Bass Kick obilježili posljednja ljeta. U Hrvatsku dolazi po prvi puta.

Early bird ulaznice za Umagination po cijeni od 130 kuna mogu se osigurati u sustavu Eventima ( www.eventim.hr), a smještaj preko agencije Atlas (www.atlas.hr).

Prvog vikenda u lipnju Umag će ugostiti i 2. Adria Music Conference na koju su svoj dolazak potvrdili svjetski priznati glazbeni stručnjaci. Prijave za atraktivne radionice regionalne AMC vrše se putem web-a na adresi www.adriamc.com.

www.umagination.info

Isprika Martina Solveiga u videu:

 

Objavljeno: Ponedjeljak, 14 Svibanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box