Iz Rich bara s ljubavlju - Galerije

Petak, 25 Veljača, 2011.

Kako se to zabavljaju rusi, točnije, kako to piju rusi i što piju mogli ste saznati ovog petka u riječkom Richu uz novu i originalnu Standard vodku.

Odličnu atmosferu grijala je samo vodka, koja je za tren oka zarumenila svačije promrzle obraze ili bilo koji drugi dio tijela.

Iako ove večeri u Richu nitko nije zaplesao 'Kozačok' (ali bili su nadomak plesa, no vodka je učinila svoje), uz hitove DJ-ice Lady Gage živim korakom ljuljalo se s jedne strane na drugu, dok su dobro namočena grla orila iz sveg glasa najveće hitove.

Nakon ponoći je sretni naručioc boce Standard vodke osvojio razbijanje ledene kocke i osvojio još jednu bocu Standard vodke koju je izvukao golim rukama iz sante leda.

A veliko iznenađenje je bila i rođendanska torta prelijepoj gošći Rich bara koja nije mogla odolilti da nakon torte otpleše ruski rođendanski ples visoko na šanku.

Za sve vas koji su naručili bilo šta sa Stadard vodkom dobili su bijeli balon sa čokoladnom Ledenom kockom unutar njega tako da za pojesti Ledenu kocku moralo se probušiti balon.

Ova ruska večer nam se jako svidjela, dvije ruske hostese također, a uskoro se nadamo reprizi. Spasiba Rich bar! 

M. Begić

Objavljeno: Petak, 25 Veljača, 2011 /