Javascript is required to view this map.
Deep 'n Chic PRESENT Open Air Party (Šoderica,04.06) w/PETAR DUNDOV

Deep 'n Chic
PROUDLY PRESENTS
BIG Open Air Party
@ Bistro "Šoderica" / terasa

Subota // 04.06

w/ PETAR DUNDOV (Music Man, Zagreb)

Matija Marinić (Keep It Alive, Zagreb)
Deeg (Extravaganza, Varaždin)
Pully (Gravosa Grooves, Dubrovnik)
Shipe (Deep 'n Chic, Koprivnica)
Sasha Delimar (Deep 'n Chic, Koprivnica)
Pshe (Koprivnica)
Subversive Frequencie (Koprivnica)

Upad : 10kn (1free drink)

Sa velikom radošću Vam najavljujemo dolazak jednog od najutjecajnijeg imena u povijesti domaće elektronske scene,
hrvatskog Mozarta elektronike - PETRA DUNDOVA!
Petar Dundov je vodeći hrvatski techno DJ/producent, koji posljednjih 15-ak godina čvrsto stoji na europskoj underground sceni elektronske plesne glazbe, te je naš najpoznatiji izvozni proizvod.
Do kraja trećeg mjeseca zabilježio je nastupe u Ljubljani, Moskvi, Berlinu (Berghain), Valenciji (Barraca), te je 1. travnja nastupio u najpoznatijem njemačkom klubu "Cocoon", vlasnika Svena Vätha.
Šlag na kraju je nastup "preko bare" točnije u New Yorku na Unsound Festivalu.
Dundov je poznat i kao pokretač serije Perfection partyja koji su ugostili brojna svjetski poznata imena, te po svom live act projektu Brother's Yard.

Osim Petra iz velegrada nam dolazi najveća hrvatska dj i producentska nada,19-godišnji srednjoškolac MATIJA MARINIĆ!
Matija je osnivač "Keep It Alive" programa, uredno gostuje uz najveća svjetska imena po najvećim zagrebačkim clubovima, te njegove stvari vrte puštaju najveće techno svjetske face Christian Varela, Murphy, Fer Br, Peppelino.

Iz Varaždina nam dolazi tvorac programa "Extravaganza", momak sa više od 20 godina iskustva za gramofonima, te osoba kojoj je Umek prije 15 godina vrtio warmup :) techno ubojica DJ DEEG!

Za zagrijavanje prije Dundova zaduženi su koprivnička najveća producentska nada Boris Psenicnik a.k.a PSHE, iz Dubrovnika nam dolazi debeljuckasti DJ PULLY, koprivnički duo Subversive Frequencies , te osnivači DEEP 'n CHIC programa SHIPE i SASHA DELIMAR!

Party će se održat na terasi Bistro "Šoderica" (bivšeg "Plavog labuda"), gdje vas očekuju akcijske cijene pića, te ovom prigodom spremamo ubojiti EXTRA surrond system uz bogat light show!
Ne brinite ni u slučaju vremenskih nepogoda, jer terasa je polovično natkrivena tako da nas ni kiša ne sprječava.

Upad će bit simboličnih 10kn te će uz kartu svi bit počašćeni pićem dobrodošlice, ovaj puta bez PROMO cd-a :D!

Nadam se da se vidimo u što većem broju, RAVE ON!

PETAR DUNDOV
Nakon svjetskog uspjeha s albumom Escapements iz 2008., čiji sigl „Oasis“ dan danas ne silazi s playlista mnogih svjetskih velikana elektronske glazbe (Sven Väth ga posebno često pušta u svojim setovima), Petar Dundov napokon izdaje novi singl koji će 1. studenog osvanuti na renomiranoj etiketi Music Man Records. „Distant Shores“ je 12-minutno putovanje u glazbenu viziju Petra Dundova, koja je prepoznatljivo kompleksna i sanjarski melodična, a istovremeno savršeno sredstvo za DJ-e koji žele svoju publiku odvesti na prekrasno nezaboravnu avanturu.

Iako izlazi početkom studenog, „Distant Shores“ je već sada odlično prihvaćen kod mnogih poznatih svjetskih techno DJ-a, pa se tako nalazi na vrhu chartova i playlista DJ-a kao što su Sven Väth, Francois Kervorkian, Hell, Laurent Garnier, Gregor Tresher, Agoria, a povratne informacije ostalih DJ-a koji su preslušali „pre-realease“ izdanje govore da je riječ o još jednom evergreenu iz produkcije Petra Dundova.

Interes publike za ovim singlom potaknuo je upravo Sven Väth, koji je „Distant Shores“ uvrstio u svoje setove u posljednjih mjesec dana . A Pete Tong ga je ovaj tjedan uvrstio u opće poznati i popularni Essential Mix na BBC Radio 1.

Links:

Petar Dundov
http://www.petardundov.com/
http://www.myspace.com/petardundov
http://www.facebook.com/dundov
http://www.discogs.com/artist/Petar+Dundov

„Distant Shores“
http://www.youtube.com/watch?v=RhEwTVpTShU
http://www.youtube.com/watch?v=8IzOfqYIXxc&feature=related
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00v4ty0