Arena Zagreb
, Zagreb
O nama Mapa

Arena Zagreb

Lokacija

Zagreb
Croatia
45° 48' 53.6832" N, 15° 58' 42.654" E
Javascript is required to view this map.

Iron Maiden LIVE koncert

Srijeda, 31 Srpanj, 2013

Nakon 2012. godine i vrlo uspješnog ljeta, IRON MAIDEN nastavljaju dalje svojim uzbudljivim putem. Prošle godine su u Sjevernoj Americi započeli novu, najopsežniju turneju u zadnje vrijeme MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR. Ova obećavajuća turneja je novo veliko poglavlje u povijesti Iron Maidena. Sadržajno, produkcijski i izborom pjesama ova turneja pomno prati turneju Seventh Son Of A Seventh Son iz 1988. godine. Bend ne pokazuje znakove usporavanja niti gubitka strasti koja ih već tri desetljeća stavlja na pobjednički tron metal glazbe.
 
Bruce Dickinson opisujući turneju Maiden Englend  je rekao:
 
"Uzbuđeni smo što ćemo opet nastupati u Hrvatskoj, u sklopu Maiden England turneje Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988.godine za turneju Maiden England .
Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, stage set kao i  Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove! "
 
Steve Harris se nadovezao:
 
"Svjesni smo koliko su turneje Iron Maidena popularne i bitne za sve generacije fanova  i zato će europski dio turneje produkcijski biti identičan kao i po Sjevernoj Americi. Zaista smo uživali u set listihttp://www.ironmaiden.com/setlist.html u kojoj su bile uključene i pjesme koje zaista dugo nismo izvodili kao naprimjer: Seventh Son, The Prisoner i Afraid To Shoot Strangers, kao i najdraže pjesme naših obožavatelja The Trooper, Aces High, The Number Of The Beast, Wasted Years and Run To The Hills.Na prvi dio turnje prošao je fantastično, te se veselimo nastavku turneje po Europi!"
 
 
Nova hrabra era Maidena dosegnula je nevjerojatan vrhunac za vrijeme turneje "Somewhere Back In Time" koja je počela u veljači 2008. godine prvenstveno kako bi bend odvela na put oko svijeta, u 45 gradova. Na turneji su putovali u vlastitom čarter avionu (Boeing 757, Ed Force One) kojim je pilotirao Bruce Dickinson, kvalificirani zrakoplovni kapetan. Preletjeli su cijeli planet, od Indije do Kostarike, preko Australije i Kine do Sao Paola.
U 32 godine karijere prodali su oko 90 000 000 albuma! Do sada su održali više od 2000  nastupa uživo u 58 zemalja, te su objavili 15 studijskih albuma nepogrešive kvalitete, te s moćnim imenom, Iron Maidenponosno nose i održavaju status jednog od najcjenjenijih i najutjecajnijih bendova ikad.
The Final Frontier, njihov najuspješniji album dostigao je 1.mjesto glazbenih top lista uključujući naravno i Hrvatsku!

Objavljeno: Subota, 6 Travanj, 2013 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box