Split
O nama Mapa

David Guetta

Subota, 30 Srpanj, 2011

David Guetta, svjetska DJ zvijezda koja je tijekom svoje karijere nastupila pred nekoliko milijuna ljudi na pozornicama diljem svijeta, nastupit će 30. srpnja u Splitu na gradskoj plaži Žnanj. Fanovi vrhunske klupske i elektronske glazbe diljem Europe već sada predviđaju kako će ovo biti najveći glazbeni i zabavni open air spektakl ne samo na Jadranu već i na cijelom Mediteranu ovoga ljeta.

Samo za ovu prigodu splitska gradska plaža Žnjan primit će oko 50.000 posjetitelja i tako se pretvoriti u najveću plesnu pozornicu u Europi – prostorno i brojem posjetitelja. Glazbeni, zvučni i svjetlosni show koji prati nastup ove svjetske glazbene zvijezde zasigurno će, nakon što je napunio najveće dvorane u regiji – u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i Beogradu, još jednom postaviti visoke standarde u produkciji i organizaciji na regionalnoj plesno-elektronskoj sceni.  

Objavljeno: Ponedjeljak, 11 Srpanj, 2011 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box