Colosseum
Maršala Tita 129, Opatija
08:00 - 04:00
O nama Mapa
Beach & Cocktail Bar Colosseum Beach & Cocktail Bar Colosseum slovi za jedan od najljepše uređenih lokala ovoga tipa na Jadranu..smje...

Colosseum

Lokacija

Maršala Tita 129
Opatija
Croatia
45° 19' 49.1196" N, 14° 18' 6.6096" E
Javascript is required to view this map.

Niki Belucci

Petak, 29 Srpanj, 2011

Svjetski poznati DJ, atraktivna djevojka, manipulatorica publike kako isklesanim vještinama za mixetom tako i samom pojavom, u petak, 29.07.2011. gostuje u opatijskom Colosseumu. Ni manje ni više, radi se o Niki Belucci, koja po prvi put gostuje u Opatiji.

Niki Belucci, međunarodna zvijezda house glazbe, iznimno je popularno lice na klupskoj sceni. Početci njene karijere često asociraju na njenu burnu karijeru, kada je prilikom preuzimanja kipića Porno Oskara Nikina stageu najavila pravu house revoluciju. Multitalentirana djevojka imala je 160 nastupa u samo godinu dana, pa su je zamijetili i strani producenti. Nastupa u toplessu, ali ubrzo su posjetitelji njenih partija sve više počeli slušati Niki kako pušta house, a ne je samo gledati kako pušta house u toplessu. Belucci je danas elitna glazbena zvijezda s vlastitim radio showom i nastupima po cijelom svijetu, poznata kao glazbeni gost filmskog festivala u Cannesu.

Uz Niki također nastupaju još i DJ Attilio Pessi i Danny V.

Ne propustite ovo ekskluzivno gostovanje na dva floora do ranih jutarnjih sati!
Cijena ulaznice iznosi 70 kn, a početak je u 22 sata.

Sve rezervacije stolova i informacije možete ostvariti na broju telefona : 095 579 0332

Facebook Colosseum

Objavljeno: Srijeda, 13 Srpanj, 2011 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box