11. Hip Hop Delight @ Club Oks, Osijek

Petak, 6 Veljača, 2009

Dobili smo poprilično uznemirujuću vijest ove godine. Valentinovo je pomaknuto nekoliko dana unaprijed. Romantičari, ipak nemojte paničariti.

O čemu se radi? Movement je marljivo radio da vam donese leptiriće u trbuhu nekoliko dana ranije. Hip Hop Delight 11 je 6. veljače u kući. Zapravo je u Oksu, ali to svi već ionako znaju. Svatko ima pravo doći i izraziti svoju ljubav prema hip hopu.  
 
Imat ćete priliku uživati u bboying i stand up betlovima. Neki od vas iz perspektive promatrača, a neki od vas iz žablje perspektive u nekom bolesnom freezeu. Najbolje natjecatelje ćemo i nagraditi. Nagrade osiguravaju Promaja (Beograd) i 234 Airbrush Clothing (Osijek) pa ako želite stav iza svoga stila odijevanja nijedan stav ne zaslužuje više pažnje od "ovo sam osvojio jer sam najbolji". 
 
Za glazbu će biti zaduženi disko jahači - Woo-D i Chill, već poznata lica koja često viđate iza gramofona. Dok im disko kugle i odsjaj monitora laptopa budu osvjetljavali lica puštat će vam isključivo glazbu koja će vas natjerati da se pomaknete. Kabanice su poželjne jer smo obaviješteni da će mast kapati sa gramofona. 
 
Po prvi puta ćete imati priliku uživati i u human beatbox betlovima.E da vam majka samo zna da ćete imati priliku uživati u sučeljavanju vokalnih perkusionista vjerojatno bi i ona došla podržati mladiće. 
 
DJ-i ne idu nigdje kad sva natjecanja završe jer smo ih okovali kuglom i lancem. Oni će se preznojiti da vas zabave pa im vratite jednakom mjerom i uznojite se zabavljanjem. Za njih. Znamo da to možete :). 
 
Dakle... 6. veljače uputite se prema Oksu. Vrata se otvaraju u 21.30h, a na ulazu ćete biti prisiljeni predati svojih teško zarađenih 20 kuna tako da si možemo točiti Crystal i Alize čitavu noć. Ponesite sav svoj cool jer s vašim coolom i mi bolje izgledamo. I za svaki slučaj ne zaboravite vodič kroz galaksiju za autostopere pošto postoje velike šanse da se izgubite u našem svemiru.