Siniša Vuco nastupa u Palachu 19.06.

Kultni splitski metal band Živo blato čiji je gitarista i vokal Siniša Vuco aka. General Vasilij Mitu te Kapetan Mačak A. na bas gitari i Mala Planina na bubnjevima, dolazi u petak 19.06. u kultni riječki Palach.

 
Tek što se izašlo u javnost da će bend Živo blato imati koncert u Palachu nastala je cijela panika u javnosti i po forumima te smo naišli na različite komentare koji su se samo nadovezali na one u Zagrebu i u Splitu.
 
Dok neki smatraju da će takvi nastupi srozati Palach drugi ga pravdaju time što je nedavno band Živo blato održao koncert u zagrebačkoj Tvornici i da sviraju pravi Rock. 
"Ne daju mi pjevati u Zagrebu", grmio je Vucin alterego na koncertu u rasprodanom splitskom klubu Kocka u studenom prošle godine.
Vasilij Mitu je zato uzeo stvar u svoje ruke i u svoja usta i svim poklonicima balkanskog Folk & Rolla podario koncert za pamćenje u metropoli koja je dugih, predugih devet godina čekala na ukazanje Generala Vasilija Mitua, Kapetana Mačka A. i Male Planine.
 
Vuco je svoju popularnost u Hrvatskoj i komentar na konkurenciju ovjekovječio izjavom koja se može već vidjeti i na majicama "..ebo bend kojem treba pivovara da bi napunio dvoranu..." iz koje ćete sami morati prosuditi na koga se odnosi.
 

Mi nećemo donositi zaključak o tome je li koncert u Palachu potreban ili nije, želimo vas čuti što vi mislite, jer se to događa i u vašem gradu, pozitivno ili negativno.

B.Š.