Jeste li za lude prosidbe?

Da li je nestala romantika, svi se pitamo!? Pa, mogli bi reći da je sve manje ima u ovom užurbanom životu koji vodimo, ali svako malo naletimo na situacije koje nas oduševe. Npr. originalnost prosidbe.

Da romantika definitivno nije izumrla dokazuje priča ovog mladog para iz Montreala. Zaprosio ju je nakon šest godina veze i to na posve originalan način. Nakon godinu dana veze shvatili su da je ozbiljno pa je ovaj mladi pilot, koji je često djevojku vodio sa sobom na putovanja, nagovorio svoju dragu da neke od posebnih trenutaka ovjekovječe pozirajući sa slovima u rukama. Ideja je bila da, odluče li jednog dana stati pred oltar, svima mogu pokazati poruku koja je glasila "We always knew" ("Oduvijek smo znali").

No, ona nije imala pojma kakvo joj je iznenađenje pripremio za fotografiranje s posljednjim slovom. Ovog je puta on imao puno "veći plan". Uz pomoć dvoje prijatelja je iza njihovih leđa razvukao pitanje "Will you marry me?" ("Hoćeš li se udati za mene?"), a potom joj pokazao fotografiju, kleknuo pred njom i dao joj prsten. Oduševljena djevojka je pristala. Iako njihova imena javnosti zasad nisu poznata, njihova romantična priča dirnula je mnoge diljem svijeta.

 

 

Što biste rekli da vas dečko zaprosi na ovaj način?!

Sve je išlo po planu: prijatelji na okupu, a budući mladoženja spreman pitati ključno pitanje. Penje se na rub zgrade i moli kuma da mu dobaci prsten kad odjednom.....

 

Objavljeno: Srijeda, 23 Studeni, 2011 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box